Havi horoszkóp 2022. november – Áttörés előtt

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.10.28. 16:00

A Kosra küzdelmes napok várnak, a Szűz számvetést készíthet. Havi horoszkóp novemberre.

Kos - havi horoszkóp

A hónap első időszakában küzdelmes napok várnak rád, főleg néhány ember miatt, akik talán szándékosan nehezíteni akarják az életedet azzal, hogy újabb és újabb akadályokat helyeznek el az utadban. Próbáld kideríteni, mi ennek az oka, de ne indulatból reagálj. Igyekezz a megoldásra koncentrálni és hamar kiderül majd, hogy ezeket az embereket akár arra is ráveheted, hogy együttműködjenek veled. Személyes varázsod, kedvességed ebben nagy segítségedre lesz most.

A hónap közepe felé a megnövekedett személyes vonzerőd már hatalmat is kölcsönözhet számodra és lehetőséget, hogy megkapd, amit csak akarsz. Most kell tenned érte, ha akár a magánéletben, akár a munkahelyeden jobb pozíciót szeretnél kiharcolni magadnak. Ez az időszak különösen optimális lehet számodra, ha üzleti ügyekben, azon belül is hosszú távú befektetésben, például ingatlanban gondolkodsz.

A hónap vége felé szeretetre, türelemre és megbocsátásra lesz szükséged, ha egy hozzád közelállóról kellemetlen dolgokat kell hallanod. Egy váratlan esemény viszont felülírhat mindent, amit ezekre a napokra terveztél. Egy régi barát, vagy szerető felbukkanása komplikációkat okozhat a jelenlegi kapcsolatodban, de próbáld a helyzet humorosabb oldalát felfogni és könnyedén venni a dolgokat. >>> Van még horoszkóp neked erre

Bika - havi horoszkóp

A hónap elején a megnövekedett feladatok és néhány zavar, félreértés hibákat eredményezhet, melyeknek csak egy részéért lehetsz felelős, ugyanakkor az eredménye főleg téged sújt majd. Ebben az időszakban fokozottan ügyelj minden üzleti, pénzügyi döntésedre és igyekezz fél szemmel a környezeted felé is figyelni.

A hónap közepén először egy félreértést kell eloszlatnod magaddal kapcsolatban, majd nagy figyelemmel kell lenned egy tárgyalásra, illetve az azzal kapcsolatos megállapodásra. Mindez nagy változást idézhet elő az életedben, így elengedhetetlen, hogy teljes figyelmeddel ezzel foglalkozz.

A hónap végén egy váratlan és izgalmas találkozó várhat rád, amely felrázza a hétköznapokat és új távlatokat mutathat meg számodra. Adj teret a kísérletezésnek is, ami különös izgalmat hozhat ezekben a napokban az életedbe. Ebben az időszakban különösen fogékony lehetsz egy elköteleződésre, amely nem csak a magánéletedre, hanem egy esetleges hosszú távú befektetésre is vonatkozhat. >>> Van még horoszkóp neked erre

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.