Havi horoszkóp 2022. november – Áttörés előtt

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.10.28. 16:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap elején egy váratlan helyzet megoldására kockázatos, vagy éppen szabálytalan megoldások kínálkoznak számodra, de nem biztos, hogy érdemes ezen az úton elindulnod. Bármekkora is a kísértés, ne kövess másokat, te csak maradj meg a szokott egyenes úton még akkor is, ha emiatt némi késedelemmel kell számolnod a céljaidat illetően. Ne aggódj, mert végül te fogsz előbb odaérni!

A hónap közepén személyiségednek olyan ereje lehet, hogy szinte mindenkit elbűvöl a környezetedben. Most egy kis önbizalommal olyan dolgokat is elérhetsz másoknál, melyekről álmodni sem mertél azelőtt. Fogalmazd meg előre magadban, mit szeretnél és állj oda. Meg fogsz lepődni, milyen könnyen megy majd!

A hónap végén talán egy kicsit a fáradtság is közrejátszik abban, hogy csökken a motivációd a munkákat illetően. Ha így van, de erőltesd azt, ami úgysem menne túl jól, helyette igyekezz azzal foglalkozni, ami kikapcsol, regenerál. Hamarosan amúgy is össze kell kapnod magadat, hiszen fontos feladatok várnak rád. >>> Van még horoszkóp neked erre

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első időszaka igazán alkalmas lehet számodra egy kis számvetésre, ahol áttekinted, mit értél el és mi az, ami még előtted áll. Ez utóbbi listából pedig talán érdemes néhány dolgot újragondolni, hiszen a közelmúltban annyi minden változott meg, hogy ez a jövőbeli terveidre is komoly hatással lehet. Légy rugalmas és ne félj újratervezni, ha kell!

A hónap közepén egy váratlan és nem is biztos, hogy pozitív kicsengésű esemény okozhat izgalmat az életedben, de türelemmel, kitartással úrrá lehetsz az esetleges nehézségeken is. Most vállalhatsz egy kisebb kockázatot is a cél érdekében, de ne feledd mindezt megfelelő keretek között tartani. Ügyelj különösen arra, nehogy hosszú távon elköteleződj olyan mértékben, amely már a mindennapjaidat fenyegeti.

A hónap végén egy rendkívüli személlyel hozhat össze a sors, aki kíváncsivá tesz és a hatása alól nagyon nehezen tudod kivonni magadat. Most talán nagyon nehezedre esik visszafogni az érzelmeidet és arra is komoly esély van, hogy képes leszel olyasmit is megtenni, amiről azelőtt hallani sem akartál volna. Mielőtt azonban belevágnál bármibe, azonosítsd az érzelmeidet a meglévő kapcsolataidban is. >>> Van még horoszkóp neked erre

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.