Havi horoszkóp 2022. november – Áttörés előtt

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.10.28. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap elején kissé felpörög az élet körülötted, amit az okozhat, hogy egy váratlan esemény hirtelen döntéseket, változtatásokat követel tőled. Igyekezz minél kevesebbet hibázni és arra is, nehogy az ingerlékenységed a szeretteidre is hatással legyen. Fontos pénzügyi kérdésekben most lehetőleg ne hozz döntést.

A hónap középső időszakában könnyen jönnek az eredmények a munkádban, de a magánéleted is kellemesen alakul. Magabiztos és kiegyensúlyozott leszel, de közben ügyelned kell arra is, nehogy a túlzott elbizakodottság miatt hibázz valamiben. Ezekben a napokban számíthatsz egy kisebb provokációra is valakitől, aki az utóbbi időben rossz szemmel nézi a sikereidet.

A hónap végén lassíthatsz egy kicsit, jobban jut időd a családra, a szeretteidre, így ha teheted, tervezz be valamilyen kellemes programot, ahol lehetőséged nyílik elmélyíteni a kapcsolatokat és közös élményeket szerezni. Egy fontos személlyel most érzelmi áttörést érhetsz el, de ehhez talán el kell hagynod egy időre a komfortzónádat is. >>> Van még horoszkóp neked erre

Szűz – havi horoszkóp

Szeretet, lelkesedés és pozitív események jellemezhetik a hónapod első időszakát, ami nemcsak a magánéletedet, hanem a pénzügyeidet is rendkívül kedvezően érintheti. Most egy jó lehetőséget kihasználva nagyot ugorhatsz előre és megvalósíthatod egy régi tervedet, sőt ebben még Fortuna is a segítségedre lehet.

A hónap közepén viszont nem úszhatsz meg egy kis számvetést önmagaddal, amikor, talán egy jeles napon, áttekinted, mit értél el eddig az életben. Ezekből bőven meríthetsz erőt és büszkeséget a jövőre nézve. Ezekben a napokban bepillantást nyerhetsz még egy hozzád közelálló személy eddig rejtett titkába is, amely egy izgalmas új réteget adhat hozzá a kapcsolatotokhoz.

A hónap végén olyan erős vonzalom alakulhat ki benned valaki iránt, ahogy nagyon nehezen tudod majd kordában tartani az érzelmeidet. Ezekben a napokban olyasmire is kapható lehetsz, amelyekre előtte nem és csak a szemérmes természeted, valamint józan eszed lehet gátja annak, hogy olyasmit tegyél, amit talán később meg is bánnál. Használd is ezeket az ellensúlyokat! >>> Van még horoszkóp neked erre

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.