Havi horoszkóp 2022. november – Áttörés előtt

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.10.28. 16:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egyre fokozódó feszültségben telhetnek a napjaid, így tudatosan enyhítened kellene a benned keletkező nyomást. Igyekezz a körülményeidtől függően minél többet mozogni, légy aktív, sportolj! Remek megoldás lehet a futás, a torna, de bevetheted a létező legjobb lelki lazítószert is. Ugye, tudod, hogy mire gondolok?

A hónap közepén csalódottság vehet rajtad erőt, mivel talán a dolgaid nem úgy haladnak, mint ahogyan azt előzően eltervezted. Egy váratlan hír, vagy esemény azonban könnyen elképzelhető, hogy akkor változtat meg mindent körülötted, amikor már minden reményedet elvesztetted. Légy tudatos, cselekedj határozottan, és ha ott az esély, ragadd meg! Most mindez számodra kiemelten fontos lehet!

A hónap végén nem biztos, hogy ki akarsz majd kerülni egy régóta létező, de ekkorra már viharrá érett konfliktust valakivel, akivel már egy ideje méregetitek egymást. Lehet, hogy itt lesz az ideje az összecsapásnak, melyre, valld be, már te is egyre jobba vágytál. Most végre kidöntheted magadból mindazt, ami az elmúlt időszakban felgyülemlett és ezzel a másik fél is valószínűleg ugyan így lesz. Mint amikor két dodzsem összeszalad a vidámparkban. Furcsa módon talán épp ez hozhat most megkönnyebbülést. >>> Van még horoszkóp neked erre

Bak – havi horoszkóp

A hónap első időszaka szerencsésen indulhat számodra és ha te is odateszed magadat mellé, akkor igazán remek napok elé nézhetsz. A személyes kapcsolataid virágzóak lesznek, tovább mélyülnek, beleértve a párkapcsolatodat is. Ezekben a napokban érdemes lenne időt szakítanod arra is, hogy egy utazást, vagy egy családi összejövetelt megtervezz, de közben ügyelj arra is, hogy maradjon energiád kezelni egy esetleges váratlan fejleményt is.

A hónap közepét egy fordulat teheti izgalmassá és talán kissé bizonytalanná, de szerencsére semmi olyan nem történik majd, amely utólag ne lehetne egy vicces történet alapja, melyet egy kellemes társaságban kissé kiszínezve tudnál előadni. Mindez ugyanakkor rávilágít arra, hogy mindent némi ráhagyással kell szervezni és igyekezni kell nyitottan és rugalmasan tervezni, legyen az bármilyen fontos dolog az életünkben.

A hónap végére viszont felpörög körülötted minden és ez arra inspirálhat, hogy magad körül néhány dolgot megváltoztass. Ezekben a napokban felbukkanhat körülötted egy versenytárs is, aki lehet, hogy a magánéletedben, de az is lehet, hogy a munkádban okoz feszült helyzetet. Viselkedj lazán és ne félj megtenni határozott és kemény lépéseket sem annak érdekében, hogy fennmaradjon az ideális helyzet. >>> Van még horoszkóp neked erre

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.