Bevándorlási videó borzolja az angol kedélyeket

2015.06.05. 19:04

Úgy néz ki, nem kell mindenhol a kormány segítsége ahhoz, hogy központi ügy legyen a bevándorlási kérdésből. Igaz, Londonban némileg könnyebben lehet bevándorlókba ütközni, mint Szombathelyen. Az alábbi mobilvideó az angol főváros nem túl jó hírű, Peckam nevű kerületében készült, és azt örökíti meg, hogy az afrikaiak „megfutamítják” a bevándorlási hivatal embereit, akik – némi lökdösődés és kiabálás után - gyakorlatilag visszamenekülnek a kisbuszukba, majd elhajtanak. A konfliktus oka az volt, hogy az egyenruhások előzőleg letartóztattak három bevándorlót, akik megsértették a vízumszabályokat. A felvétel alaposan felborzolta az ottani kedélyeket, a videóhoz érkezett hozzászólások egy részét valószínűleg Magyarországon azonnal törölnék.

Úgy néz ki, nem kell mindenhol a kormány segítsége ahhoz, hogy központi ügy legyen a bevándorlási kérdésből.

Igaz, Londonban némileg könnyebben lehet bevándorlókba ütközni, mint Szombathelyen.

Az alábbi mobilvideó az angol főváros nem túl jó hírű, Peckam nevű kerületében készült, és azt örökíti meg, hogy az afrikaiak „megfutamítják” a bevándorlási hivatal embereit, akik – némi lökdösődés és kiabálás után - gyakorlatilag visszamenekülnek a kisbuszukba, majd elhajtanak.

A konfliktus oka az volt, hogy az egyenruhások előzőleg letartóztattak három bevándorlót, akik megsértették a vízumszabályokat.

A felvétel alaposan felborzolta az ottani kedélyeket, a videóhoz érkezett hozzászólások egy részét valószínűleg Magyarországon azonnal törölnék.

.