Nem a mennyiséget, hanem a minőséget kellene szem előtt tartani a húsvéti étkezések alatt.
Nem a mennyiséget, hanem a minőséget kellene szem előtt tartani a húsvéti étkezések alatt.
A tradíciókhoz ragaszkodóknak érdemes a sonkák közül a hagyományos parasztsonkát választani, és azt megbízható helyen beszerezni. A tojás esetében is az élelmiszerbiztonság szem előtt tartását, hogy a főtt tojás hosszabb távon eltartható, fogyasztása biztonságosabb.
Fogyasszanak friss zöldségféléket az ünnepi ételekhez.
Antal Emese kitért arra, hogy a napi négy-öt étkezést kellene megtartani, a folyamatosan terített asztal akkor is evésre csábít, ha valaki nem éhes.
Három magyar felnőttből kettő túlsúlyos vagy elhízott. Itt van 10+1 tipp, ami segíthet abban, hogy húsvétkor sem kússzanak fel ránk plusz kilók.