Hirdetés

Hirdetés

bulvár

Mácsai Pál rövidnadrágban

2016.07.30

Láttad?

A színházigazgatók is emberek, és nyáron melegük van.

Rogánné dekoltázsa

2015.07.21

Láttad?

@rogancecilia Hajózás 40 fokban! Nagyon jo volt!!!! A photo posted by Kata Sarka (@katasarka) on Jul 19, 2015 at 1:49pm PDT A fenti fotót Hajdú Péter felesége, Sarka Kata tette ki az Instragramra. A látványosság itt a másik celeb-feleség, Rogán Cecília, illetve annak kétségkívül látványos dekoltázsa. Hogy a két híres ember hitvese hogyan került barátságba, azt nem tudjuk, azt viszont érezzük, hogy a bulvár egyre jobban beleér a politikába. Vagy éppen fordítva. (Ahogy azt bizonyára ön is tudja, hogy Rogán Cecília férje Rogán Antal, a Fidesz országgyűlési frakciójának a vezetője. És mellesleg Vas megyei születésű.)

Kijött a börtönből Damu Roland

2015.04.06

Láttad?

Damu Roland távozik a tököli börtönből, ahonnan 2015. április 6-án szabadult. A színész erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt 2011-ben első fokon hat év börtönbüntetést kapott. A Fővárosi Törvényszék 2012-ben ezt a döntést megváltoztatva jogerősen négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte. Jó magaviselete miatt büntetésének egy részét elengedték. Fotó: Lakatos Péter (MTI )

Conchita Wurst Budapesten van

2015.02.07

Láttad?

Conchita Wurst, a 2014-es Eurovíziós Dalverseny osztrák győztese, díszvendég várakozik a 16. Story Ötcsillag díjátadó gála kezdésére a budapesti Corinthia Grand Hotel Royal szállodában 2015. február 7-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

Katalin hercegnőnek szépen nő a pocakja

2014.12.08

Láttad?

A magyar celebpár és az angol hercegi pár házassága is válságba került

2016.07.28

Mozaik

Legalábbis erről írnak a lapok.

Lány lett a második királyi baba, kérdés, hogy mi lesz a neve

2015.05.02

Láttad?

Lánya született szombaton Katalin hercegnőnek és Vilmos hercegnek, a brit trón majdani várományosának. A gyermek a negyedik a brit trónutódlási sorban,  Károly trónörökös - Vilmos édesapja -, valamint Vilmos és a hercegi házaspár elsőszülöttje, a 21 hónapos György herceg után, így valószínűleg nem lesz az Egyesült Királyság uralkodója. A Kensington-palota - Vilmos és Katalin londoni rezidenciája - bejelentette, hogy az újszülött 3700 grammal jött a világra londoni idő szerint délelőtt 8:34 órakor, vagyis közép-európai idő szerint 9:34 órakor. Erzsébet királynő és férje egy ma délutáni ceremónián boldognak látszott Tovább >>>

Felfüggesztett börtönt kapott Zalatnay Sarolta

2015.03.18

Láttad?

Folytatólagosan elkövetett csalás miatt nem jogerősen másfél év, három év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélte Zalatnay Saroltát szerdán a Budaörsi Járásbíróság – tájékoztatta a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője az MTI-t. Koszta János közölte: a bíróság bizonyítottnak látta, hogy a vádlott több részletben összesen csaknem kétmillió forinttal károsította meg egyik ismerősét. Az ítélet kiszabásánál a bíróság súlyosbító körülményként vette figyelembe, hogy hasonló cselekményért Zalatnay Saroltát korábban már elítélték, enyhítő körülménynek számított az idő múlása, valamint a vádlott kora. Az ítélet ellen az ügyész súlyosbításért, a vádlott és védője felmentésért fellebbezett. A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott 2010 nyarán egy tévéműsor felvételén ismerkedett meg egy állatvédelmi alapítvány elnökével, és felajánlotta kapcsolatait. A két nő többször találkozott, beszélgetéseik során Zalatnay Sarolta gyakran szóba hozta nehéz anyagi helyzetét, beszámolt például arról, hogy nem tudja fizetni kocsija törlesztőrészletét. Mivel kifejtette, hogy autó nélkül szinte lehetetlen segíteni az alapítványnak, a sértett felajánlotta az 500 ezres díjhátralék kifizetését azzal, hogy az énekesnő két-három héten belül visszafizeti a pénzt. Október elején Zalatnay Sarolta telefonon ismét anyagi segítséget kért számláinak, valamint a korábbi, meg nem adott tartozásának rendezéséhez, majd egy vecsési parkolóban 400 ezer forintot vett át az alapítványi elnöktől. Ismét két-három hetet jelölt meg a teljes tartozás visszaadásának határidejéül. Azzal nyugtatta a sértettet, hogy kintlévőségeit addig kifizetik, a lánya pedig nagyobb összegű örökséghez jut, tehát lesz pénze. December elején egy alapítványi fotózáson, majd a hónap közepén – a karácsony közelségére hivatkozva – Zalatnay Sarolta előbb 40 ezer forint „benzinpénzt”, majd egymillió forintot kért és kapott a sértettől azzal, hogy január 7-éig rendezi minden tartozását, de ez ismételten nem történt meg. Az ítélet indoklásában elhangzott, hogy az énekesnőnek nem állt szándékában megadni a pénzt, erre anyagi helyzete miatt reális lehetősége sem volt. Lánya örökségére pusztán azért hivatkozott, hogy a sértett bizalmát megnyerje, őt megtévessze. Az elsőfokú bíróság döntése értelmében az énekesnőnek az ítélet jogerőre emelkedését követő 15 napon belül ki kell fizetnie 1,9 millió forintot a sértettnek.

Orbán Viktortól megkérdezték, milyen első roma miniszterelnöknek lenni

2014.12.09

Ma ünnepli születésnapját Rúzsa Magdi

2014.11.28

Láttad?
.