Hirdetés

Hirdetés

bűnügy

"Kötelező" ápolási díjat kért, majd 120 ezer forinttal távozott

2010.04.15

"Kötelező" ápolási díjat kért, majd 120 ezer forinttal távozott két csaló Nagykanizsán egy idős nőtől - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

Rendbontás Zalaegerszegen a meccs után: egy rendőr megsérült

2010.04.15

Zalaegerszegen egy rendőr könnyebben megsérült a ZTE-UTE Magyar Kupa elődöntőt követő rendbontás során - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Ököllel ütötte meg tanárát egy pécsi diák

2010.04.15

Ököllel verte állba tanárát egy fiú egy pécsi szakközépiskolában - tájékoztatta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Egy bécsi lány megölte anyját az internet miatt

2010.04.14

A szülő korlátozni akarta a világhálón töltött időt.

Gázpisztollyal fogadta a rendőröket egy drogdíler Győrben

2010.04.14

Gázpisztollyal a kezében fogadta a lakása ajtaját betörő rendőröket egy drogdíler Győrben.

Ismét letörték a parkban a pelikánszobor fejét

2010.04.13

Ma reggelre ismét megcsonkítva találták a szombathelyi pelikánszobrot. Bunkósággal vegyes agresszívitás.

Öngyilkosság a szombathelyi börtönben

2010.04.12

A fogvatartott egy műanyag borotvával követte el tettét.

Zúzott kővel dobálták a vonatokat Sopronban

2010.04.09

Tetten ért a vasút biztonsági szolgálata pénteken két gyereket, akik vonatszerelvényeket dobáltak zúzott kővel Sopronban. Sérülés nem történt, de a kár akár több millió forint lehet - mondta a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. sajtóreferense.

Megkéseltek és megfojtottak egy fiatal nőt Tatabányán

2010.04.08

Megkéseltek és megfojtottak szerda délután egy fiatal nőt Tatabányán, a gyilkosság feltételezett tettesét a bejelentés után három órával elfogták - mondta a Komárom-Esztergom megyei rendőr-főkapitány csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Húsvéti közlekedés Vas megyében: 17 ittas vezető, egy súlyos sérült (rendőrségi közlemény)

2010.04.06

2010. április 3. és 5. között, a húsvéti ünnepek idejére elrendelt fokozott ellenőrzés során Vas megyében 826 járművezetőt ellenőriztek, melyek közül 17 esetben színeződött el az alkoholszonda. Az ittas járművezetők közül 8 esetben gépjárművezető, 9 esetben pedig kerékpáros személy közlekedett alkohol hatása alatt.

Ismét szögeket szórtak a rendőrök elé

2010.04.03

Ismét szöget szórva próbálta lerázni egy banda az őket üldöző rendőröket Győr-Moson-Sopron megyében; a társaság szombat hajnalban tépte ki a bankautomatát Halászin a takarékszövetkezet előterének oldalából.

Háromszor ütötték el a vaddisznót - Rendőrségi hírek

2010.04.01

A szerencsétlenül járt állat másfél milliós kárt okozott.

Rózsafüzért és gyertyákat lopott a betörő a vasvári kápolnából

2010.03.30

Tegnap délután a vasvári kápolnába történt betörés – jelentette a Vas megyei rendőrség.

Cozma-ügy - Ismét előzetes letartóztatásban három gyanúsított

2010.03.27

 Ismét előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság három embert a Cozma-gyilkosság ügyében garázdasággal gyanúsítottak közül; az enyingi és a két pécsi férfit a rendőrség szombat reggel visszavitte a büntetés-végrehajtási intézetbe - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

Egy nap alatt három besurranó tolvajlás Szombathelyen

2010.03.25

Szerdán három besurranás is történt Szombathelyen. Mindhárom ingatlan, családi ház nyitva volt, így az elkövetőnek nem volt nehéz dolga.

Bűnszervezetben tevékenykedhetett a magyar warezkirály

2010.04.15

Bűnszervezet keretében árusíthatott illegális szoftvereket és audiovizuális anyagokat az interneten több gyanúsított is, akik ellen még 2009-ben indult eljárás - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön az MTI-vel.

Cosma-ügy: vádat emel az ügyészség (részletek)

2010.04.15

A bűnügynek összesen 27 vádlottja van; közülük hetet vádolnak az életellenes bűntettel összefüggésben, garázdasággal viszont 25 gyanúsítottat. Az ügyész szerint számos bizonyíték támasztja alá, hogy Marian Cozmát R. Sándor szúrta szíven.

Bűnszervezet a BKV-nál

2010.04.14

Bűnszervezetben való részvétellel egészítette ki Antal Attila, a BKV korábbi vezérigazgatója, Zelenák Tibor volt főosztályvezető és Mesterházy Ernő, Demszky Gábor főpolgármester tanácsadója gyanúsítását a rendőrség - erősítette meg a BRFK szerdán az MTI-nek a hirado.hu értesülését.

Eltiltották a számítógéptől, ezért megölte apját egy orosz tizenéves

2010.04.14

Kalapáccsal agyonütötte apját egy tizennégy éves fiú Oroszországban, mert szülei eltiltották kedvenc számítógépes játékától.

Több mint ezren emlékeztek a megkéselt fiúra

2010.04.13

Könnyes szemű diáktársak, barátok, fájdalomtól megtört családtagok, dunaújvárosiak emlékeztek ezernél többen, csendes főhajtással kedden délután Dunaújvárosban a hétfőn egy késszúrással halálosan megsebesített 19 éves fiatalemberre.

Támadás a szombathelyi temetőben (rendőrségi fantomképpel)

2010.04.12

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Felderítő Osztálya eljárás folytat rablás bűntette miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2010. 03. 22-én 08:30 óra körüli a szombathelyi Jáki úti köztemetőben megállította, majd előzetes szóváltás nélkül karjánál fogva rángatni kezdte a sértettet, utána a nála lévő pénz és arany ékszer átadására szólította fel. A szombathelyi nő a bántalmazás során az ismeretlen elkövetőt védekezésképpen a nála lévő esernyővel fejbe ütötte, melynek következtében támadója elengedte a kezét és a helyszínről elmenekült.

Elfogták a férfit, aki a gyanú szerint a Parlament előtti robbantással fenyegetőzött

2010.04.10

Elfogták azt a 46 éves férfit, aki a rendőrség gyanúja szerint azzal fenyegetőzött, hogy kézigránát robban az Országház épülete előtt péntek este - közölte honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombat délután.

Gyilkosságba torkollott a családi veszekedés Kőszegen - kábítószer a háttérben

2010.04.09

Emberölés történt csütörtökön este Kőszegen, egy apa olyan súlyosan bántalmazta fiát, hogy az belehalt sérüléseibe. A rendőrség közleménye megemlíti: az áldozat drogfüggő volt.

Újabb kenderültetvényt találtak Győr megyében

2010.04.07

Újabb vadkender-ültetvényt találtak a rendőrök Győr megyében; ezúttal Kópházán.

Előzetesben az LCD televíziós lopássorozat gyanúsítottjai Sopronban

2010.04.06

Előzetes letartóztatásba került két soproni férfi, akiket azzal gyanúsítanak, hogy kirakatokat betörve LCD televíziókat loptak el helyi üzletekből - mondta Völcsey András százados, bűnügyi osztályvezető kedden sajtótájékoztatón.

Kerékpáros rendőrök álltak munkába Zalaegerszegen

2010.04.01

Súlyos sérüléssel járó kutyatámadás Káldon

2010.03.31

Tegnap délután a mentősök értesítették a sárvári kapitányságot, hogy Káldon, a József Attila. utcában egy kutya megharapott egy embert.

Meghosszabbították a pécsi lövöldöző előzetes letartóztatását

2010.03.29

Meghosszabbította az egy halálos áldozattal és három súlyos sérülttel járó tavaly novemberi pécsi egyetemi lövöldözés gyanúsítottjának előzetes letartóztatását a Pécsi Városi Bíróság.

Gázpisztollyal hadonászott egy férfi Nagykanizsa belvároságan

2010.03.25

Nagykanizsa, 2010. március 25., csütörtök (MTI) - Szabálysértési eljárás indult Nagykanizsán egy férfi ellen, aki ittasan a nála lévő gázpisztollyal hadonászott a belvárosban - mondta el a város rendőrkapitánya csütörtökön az MTI-nek.

Molotov-koktélos támadás Tiszabőn

2010.03.24

Molotov-koktélos támadás ért egy lakóházat a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszabőn; senki sem sérült meg, a tüzet a lakók oltották el - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel.