Hirdetés

Hirdetés

bűnügy

Gázpisztollyal hadonászott egy férfi Nagykanizsa belvároságan

2010.03.25

Nagykanizsa, 2010. március 25., csütörtök (MTI) - Szabálysértési eljárás indult Nagykanizsán egy férfi ellen, aki ittasan a nála lévő gázpisztollyal hadonászott a belvárosban - mondta el a város rendőrkapitánya csütörtökön az MTI-nek.

Molotov-koktélos támadás Tiszabőn

2010.03.24

Molotov-koktélos támadás ért egy lakóházat a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszabőn; senki sem sérült meg, a tüzet a lakók oltották el - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel.

Lelőtte volt feleségét, majd önmagával is végzett egy férfi Kazincbarcikán

2010.03.22

Az elsődleges információk szerint lelőtte volt feleségét engedély nélkül tartott fegyverével, majd öngyilkos lett egy férfi Kazincbarcikán - tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t.

Autós üldözés Győrben - Kétszázzal menekültek a lopott autóval

2010.03.19

Kétszáz kilométeres óránkénti sebességgel menekültek a rendőrök elől bűnözők éjszaka Győrben.

A lánya ölte meg az idős asszonyt Szombathelyen

2010.03.19

A nő pszichiátriai gyógykezelés alatt állt. Úgy érezte, a sátán szállta meg.

Gyilkosság Szombathelyen

2010.03.18

Megöltek egy idős nőt csütörtök délelőtt Szombathelyen a Petőfi Sándor utcában.

Egyre több az átüldözés” Győr-Moson-Sopron megyében

2010.03.17

A kisebb súlyú bűncselekmények elkövetői is felfedezték, mekkora lehetőségek rejlenek számukra az Európai Unió belső határainak átjárhatóvá válásában; ezt mutatja, hogy egyre több átüldözést” tartanak számon Győr-Moson-Sopron megyében.

Fegyveres rablási kísérlet Szombathelyen - Keresik a tettest

2010.03.16

Kedden délelőtt ki akartak rabolni egy pénzváltót Szombathelyen.

Négyes gyilkosság egy Győr-Moson-Sopron megyei községben

2010.03.15

Vérfürdőként írta le a hétfőn felfedezett tényői négyes gyilkosságot az MTI-nek egy név nélkül nyilatkozó, a helyszínen járt rendőr.

Pornózni tört be egy templomba

2010.03.12

Pornófilmet nézni tört be egy templomba egy férfi az Egyesült Államokban, a filmek a sajátjai voltak.

Orvhalászok Zala megyében

2010.03.09

 Két orvvadászt értek tetten a hivatásos vadászok hétfőn a Zala megyei Ortaháza és Gutorfölde között - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-vel.

Bankautomatát akartak kifosztani Szombathelyen

2010.03.08

Pénzkiadó automatát próbáltak meg kiszakítani a helyéből ismeretlen hétfő hajnalban Szombathelyen, a tettesek nem jártak sikerrel.

Mérgezéses halál Pácsonyban

2010.03.05

Normal 0 21 Feltehetően saját magát mérgezte meg az az olaszfai férfi, aki, miután ismeretlen folyadékot ivott, meghalt.

Gyilkos éjszakai támadás egy nyírségi faluban

2010.03.04

Öt személyt állított elő a rendőrség a Porcsalmán csütörtök éjjel történt gyilkos támadással kapcsolatban, amelynek során egy ember meghalt, kettő kórházba került, míg egy embernek sikerült elmenekülnie a verekedők elől - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Volt Vas megyei határőröket gyanúsítanak

2010.03.03

A megyei napilap információi szerint gyanúsítottként hallgatták ki Csáfordi József volt határőr igazgatót és négy egykori vezető beosztású határőrt.

Egy nap alatt három besurranó tolvajlás Szombathelyen

2010.03.25

Szerdán három besurranás is történt Szombathelyen. Mindhárom ingatlan, családi ház nyitva volt, így az elkövetőnek nem volt nehéz dolga.

ScienNet-ügy - Már sikkasztás miatt is folyik az eljárás

2010.03.23

Már nemcsak adócsalás, hanem sikkasztás miatt is eljárás folyik a ScienNet nevű, Washingtonban bejegyzett cég magyarországi tevékenysége miatt - tudatta a VPOP kedden az MTI-vel.

Banki csalásokra szakosodott bűnözőket fogtak el Vasban

2010.03.22

Egy héttagú banda hajléktalanokkal vásároltatott részletre nagy értékű személygépkocsikat, illetve lopott személyigazolvány és lakcímkártya segítségével utaltatott a saját számlájára több tízmilliós összegeket.

Elfogták a szombathelyi pénzváltót kirabolni próbáló férfit

2010.03.19

A bátor hölgyet kitüntette a város polgármestere.

Lövöldözött egy zalai kocsmánál

2010.03.18

Pisztollyal kétszer a levegőbe lőtt az éjjel a Zala megyei Rigyácon a kocsmánál egy férfi, de nem történt személyi sérülés - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Makói hármasgyilkosság: jogerős életfogytiglan

2010.03.18

Helyben hagyta Perecz József vádlottal szemben a 2008. május 17-én elkövetett makói hármasgyilkosság ügyében első fokon kiszabott életfogytiglani fegyházbüntetést csütörtökön a Szegedi Ítélőtábla.

Lelőttek egy férfit az autójában a piros lámpánál Budapesten

2010.03.17

Egy 52 éves szír állampolgárt lőttek agyon saját autójában szerda reggel a XVI. kerületi Rózsa utcában egy piros lámpánál, a támadó elmenekült - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Az apa gyilkolt Tényőn

2010.03.16

Tényői gyilkosság - A férj ölhette meg feleségét és két gyermekét.  

Csepeli kettősgyilkosság - "kis Hitlernek" nevezték a gazdasági igazgatót

2010.03.14

"Kis Hitlernek" nevezték kollégái a csepeli kettős gyilkosság kapcsán elhíresült iskola gazdasági igazgatóját, akit előzetes letartóztatásba helyezett a rendőrség bűnsegédlet miatt - olvasható abban a levélben, amelyet az iskola tantestülete fogalmazatott meg a tragédia után.

Családi dráma Miskolcon: A férj kiugrott a magasból, előtte megölte a feleségét

2010.03.10

 Családi tragédia történt Miskolcon, a Vörösmarty úti lakótelepen szerda este: egy 48 éves férfi lezuhant, vélhetően kivetette magát egy tízemeletes ház egyik felső szintjéről és a helyszínen meghalt, a lakásban pedig holtan találták 44 éves feleségét - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Első fokon felmenntették a rendőröket a Zsanett-ügyben (részletes)

2010.03.08

Részben bűncselekmény, részben bizonyítottság hiányában felmentette a Zsanett-ügyben megvádolt rendőröket a Fővárosi Bíróság (FB) hétfőn kihirdetett, nem jogerős ítéletében.

Nagypálya: Borsod megyében elloptak egy szippantókocsit

2010.03.05

Telephelyről lopták el a tolvajok azt a szippantós autót, amely a Borsod megyei Arló településen tűnt el - tájékoztatta a rendőrség pénteken az MTI-t.

Késes rablás Ostffyasszonyfán

2010.03.05

Csütörtök reggel jelezték a celldömölki kapitányságra, hogy egy idős hölgyet kiraboltak. Ostffyasszonyfán.

Kiraboltak egy győri pénzváltót

2010.03.03

Emberölési ügyet tárgyal a Győr megyei bíróság

2010.03.01

Emberölési ügyben kezdődött büntetőeljárás a Győr-Moson-Sopron megyei Bíróságon hétfőn; az eset tavaly nyáron, Hegyeshalomban történt.

.