Hirdetés

Hirdetés

bűnügy

Vascsővel vertek rendőröket Sopronban

2010.04.28

A rendőrök nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Kerítésnek ütközött az autó Pásztón, lécekkel megverték a sofőrt és az utast

2010.04.26

Kerítéslécekkel verték meg egy autó vezetőjét és utasát, miután a sofőr a járművel kerítéseknek ütközött Pásztón vasárnap; a helyiek azért bántak el az autósokkal, mert kárt okoztak a tulajdonukban - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

Orvost ütlegeltek egy budapesti rendelőben

2010.04.25

Egy vényköteles gyógyszer felírásának megtagadása miatt bántalmazták az ügyeletes orvost szombaton Budapesten - közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.

Csoportos garázdaság a szombathelyi Petőfi utcában

2010.04.22

Csütörtök hajnalban Szombathelyen csoportos garázdaság történt – tudatta lapunkkal a Vas megyei rendőrség.

Megfojtotta élettársát egy zalaegerszegi férfi

2010.04.19

Az emberölés még szombaton hajnalban történt, de a rendőrség csak hétfőn adott hírt az esetről.

Családi dráma Pécsen - Fölrobbantotta magát egy férfi

2010.04.15

Egy ember meghalt, egy másik életveszélyesen megsérült vélhetően egy robbanás következtében egy kertvárosi panellakásban Pécsett csütörtök délután - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Bűnszervezetben tevékenykedhetett a magyar warezkirály

2010.04.15

Bűnszervezet keretében árusíthatott illegális szoftvereket és audiovizuális anyagokat az interneten több gyanúsított is, akik ellen még 2009-ben indult eljárás - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön az MTI-vel.

Cosma-ügy: vádat emel az ügyészség (részletek)

2010.04.15

A bűnügynek összesen 27 vádlottja van; közülük hetet vádolnak az életellenes bűntettel összefüggésben, garázdasággal viszont 25 gyanúsítottat. Az ügyész szerint számos bizonyíték támasztja alá, hogy Marian Cozmát R. Sándor szúrta szíven.

Bűnszervezet a BKV-nál

2010.04.14

Bűnszervezetben való részvétellel egészítette ki Antal Attila, a BKV korábbi vezérigazgatója, Zelenák Tibor volt főosztályvezető és Mesterházy Ernő, Demszky Gábor főpolgármester tanácsadója gyanúsítását a rendőrség - erősítette meg a BRFK szerdán az MTI-nek a hirado.hu értesülését.

Eltiltották a számítógéptől, ezért megölte apját egy orosz tizenéves

2010.04.14

Kalapáccsal agyonütötte apját egy tizennégy éves fiú Oroszországban, mert szülei eltiltották kedvenc számítógépes játékától.

Több mint ezren emlékeztek a megkéselt fiúra

2010.04.13

Könnyes szemű diáktársak, barátok, fájdalomtól megtört családtagok, dunaújvárosiak emlékeztek ezernél többen, csendes főhajtással kedden délután Dunaújvárosban a hétfőn egy késszúrással halálosan megsebesített 19 éves fiatalemberre.

Támadás a szombathelyi temetőben (rendőrségi fantomképpel)

2010.04.12

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Felderítő Osztálya eljárás folytat rablás bűntette miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2010. 03. 22-én 08:30 óra körüli a szombathelyi Jáki úti köztemetőben megállította, majd előzetes szóváltás nélkül karjánál fogva rángatni kezdte a sértettet, utána a nála lévő pénz és arany ékszer átadására szólította fel. A szombathelyi nő a bántalmazás során az ismeretlen elkövetőt védekezésképpen a nála lévő esernyővel fejbe ütötte, melynek következtében támadója elengedte a kezét és a helyszínről elmenekült.

Elfogták a férfit, aki a gyanú szerint a Parlament előtti robbantással fenyegetőzött

2010.04.10

Elfogták azt a 46 éves férfit, aki a rendőrség gyanúja szerint azzal fenyegetőzött, hogy kézigránát robban az Országház épülete előtt péntek este - közölte honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombat délután.

Gyilkosságba torkollott a családi veszekedés Kőszegen - kábítószer a háttérben

2010.04.09

Emberölés történt csütörtökön este Kőszegen, egy apa olyan súlyosan bántalmazta fiát, hogy az belehalt sérüléseibe. A rendőrség közleménye megemlíti: az áldozat drogfüggő volt.

Újabb kenderültetvényt találtak Győr megyében

2010.04.07

Újabb vadkender-ültetvényt találtak a rendőrök Győr megyében; ezúttal Kópházán.

Burgenlandi rendőr házába tört be egy magyar

2010.04.28

Saját házában ért tetten betörési kísérlet közben egy magyar férfit egy burgenlandi rendőr.

Számlákat árult az interneten egy vállalkozás

2010.04.25

Áfás számlák kiállítását vállalta tetszőleges tartalommal egy vállalkozás az interneten közzétett hirdetésében; az adóhatóság elrendelte a társaság ellenőrzését - közölte az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) vasárnap az MTI-vel.

Autós üldözés és lövöldözés Budapesten

2010.04.22

Több lövés is eldördült egy autós üldözéskor csütörtök délután a fővárosban - erősítette meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI információját, hozzátéve, hogy a lövésekkel sem tudták megállítani a menekülő terepjárót.

Felismerhetetlen holttestet találtak a Mosoni-Dunában

2010.04.20

Felismerhetetlen holttestet emeltek ki kedden a Mosoni-Dunából - közölte a mosonmagyaróvári rendőrkapitány az MTI-vel.

Naponta két műtárgyat lopnak el Ausztriában

2010.04.16

Világszerte hat milliárd euró veszteséget okoznak évente a műkincsekkel kapcsolatos bűncselekmények - a pénzmosás, valamint a drog- és embercsempészet után ez a legnagyobb bűnügyi terület.

"Kötelező" ápolási díjat kért, majd 120 ezer forinttal távozott

2010.04.15

"Kötelező" ápolási díjat kért, majd 120 ezer forinttal távozott két csaló Nagykanizsán egy idős nőtől - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

Rendbontás Zalaegerszegen a meccs után: egy rendőr megsérült

2010.04.15

Zalaegerszegen egy rendőr könnyebben megsérült a ZTE-UTE Magyar Kupa elődöntőt követő rendbontás során - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Ököllel ütötte meg tanárát egy pécsi diák

2010.04.15

Ököllel verte állba tanárát egy fiú egy pécsi szakközépiskolában - tájékoztatta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Egy bécsi lány megölte anyját az internet miatt

2010.04.14

A szülő korlátozni akarta a világhálón töltött időt.

Gázpisztollyal fogadta a rendőröket egy drogdíler Győrben

2010.04.14

Gázpisztollyal a kezében fogadta a lakása ajtaját betörő rendőröket egy drogdíler Győrben.

Ismét letörték a parkban a pelikánszobor fejét

2010.04.13

Ma reggelre ismét megcsonkítva találták a szombathelyi pelikánszobrot. Bunkósággal vegyes agresszívitás.

Öngyilkosság a szombathelyi börtönben

2010.04.12

A fogvatartott egy műanyag borotvával követte el tettét.

Zúzott kővel dobálták a vonatokat Sopronban

2010.04.09

Tetten ért a vasút biztonsági szolgálata pénteken két gyereket, akik vonatszerelvényeket dobáltak zúzott kővel Sopronban. Sérülés nem történt, de a kár akár több millió forint lehet - mondta a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. sajtóreferense.

Megkéseltek és megfojtottak egy fiatal nőt Tatabányán

2010.04.08

Megkéseltek és megfojtottak szerda délután egy fiatal nőt Tatabányán, a gyilkosság feltételezett tettesét a bejelentés után három órával elfogták - mondta a Komárom-Esztergom megyei rendőr-főkapitány csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Húsvéti közlekedés Vas megyében: 17 ittas vezető, egy súlyos sérült (rendőrségi közlemény)

2010.04.06

2010. április 3. és 5. között, a húsvéti ünnepek idejére elrendelt fokozott ellenőrzés során Vas megyében 826 járművezetőt ellenőriztek, melyek közül 17 esetben színeződött el az alkoholszonda. Az ittas járművezetők közül 8 esetben gépjárművezető, 9 esetben pedig kerékpáros személy közlekedett alkohol hatása alatt.