Hirdetés

Hirdetés

bűnügy

Láncfűrésszel ijesztgette a kalauzt a szombathelyi gyorsvonaton

2010.03.01

A román állampolgár azért gurult be, mert pótjegyet akartak vetetni vele.

Diákokat vertek meg egy katolikus kollégiumban Nyíregyházán: a szentkép keretével is ütöttek

2010.02.28

Két személyt azonosított a rendőrség a nyíregyházi katolikus gimnázium kollégiumában diákokra támadó verekedők közül; felkutatásuk nagy erőkkel folyik - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

Tovább csökkent a bűncselekmények száma Vasban

2010.02.25

A Vas megyei rendőröknek minden emberölési ügy tettesét sikerült kézre keríteniük. Kevésbé jó hír, hogy emelkedett a halálos balesetek száma.

Kitéptek a falból egy bankautomatát Győrben

2010.02.23

Elloptak egy bankjegykiadó automatát ismeretlenek kedd hajnalban egy győri áruházból - értesült rendőrségi forrásból az MTI.

Páncélszekrényt találtak a Rábcában

2010.02.22

Páncélszekrényt emeltek ki Abda közelében a Rábca folyóból hétfőn - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

A sárvári rendőrök fegyvert is használtak, hogy megállítsanak egy munkagépet

2010.02.21

A munkagép sofőrje nekivezette a monstrumot a rendőrautónak is. Drámai események vasárnap délelőtt a Vas megyei kisvárosban. A férfi korábban egy szombathelyi vendéglőt is összetört munkagéppel.

Brutális gyilkosság Debrecenben: három napig darabolta a szomszédját

2010.02.19

Darabolós gyilkosságra derített fényt a rendőrség: a 34 éves R. Zsolt, aki február elsején Debrecenben agyonverte 67 éves főbérlőjét, korábban, január 13-án meggyilkolta és feldarabolta szomszédját, egy 76 éves, egyedülálló asszonyt - jelentették be a rendőrség és az ügyészség közös sajtótájékoztatóján Debrecenben.

Az 54 éves nő menekülésre késztette a szexuális támadóját Dunakeszin

2010.02.17

Előzetes letartóztatásba helyeztek egy dunakeszi fiatalembert, aki szexuális indíttatásból megtámadott egy helybéli nőt, az 54 éves asszony erőteljes védekezésének köszönhetően menekülésre késztette a vele egy házban élő férfit – közölte a dunakeszi rendőrkapitány szerdán az MTI-vel.

Őt keresik az ellopott Szova-autó miatt

2010.02.16

Ahogy arról lapunk is beszámolt, tavaly augusztusban Szombathelyen a Sorok utcából ellopták a parkolás-felügyelet egyik autóját.

Szlovák nők árulták magukat az út szélén Egyházasrádócnál

2010.02.16

Tegnap délután bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy a 86-os főút egyházasrádóci szakaszán két kihívóan viselkedő nő áll az út mellett, akik szexuális szolgáltatás kínálnak.

Szombathely: Leütötték és kirabolták az autójáról havat takarító férfit

2010.02.12

Csütörtök délután a szombathelyi Kenyérvíz utcában egy férfit leütöttek ismeretlenek – jelentette a Vas megyei rendőrség.

Holtan találtak a magyar-szlovén határ közelében egy szlovén férfit

2010.02.10

Lőtt sérüléssel, holtan találták meg az államhatár közelében azt a középkorú szlovén férfit, akit a szlovén hatóságok korábban eltűnés miatt kerestek - közölte a rendőrség szerdán.

Egy nap alatt kétszer bukott le ittas vezetéssel Kiss Ernő, volt rendőr dandártábornok

2010.02.09

Alig egy óra elteltével kétszer is ittas vezetésen kapták a rendőrök kedd hajnalban Kiss Ernő nyugalmazott rendőr dandártábornokot Budapesten, a III. kerületben - erősítette meg az MTI-nek egy neve elhallgatását kérő rendőrségi forrás az atv.hu értesülését.

Osztrák vádak egy soproni szépségklinika ellen

2010.02.07

Az osztrák szociáldemokrata párt egyik szóvivője szerint a női nemi szervek tiltott csonkítását is végzik Sopronban "intim műtét" címén. Lehet, csak félrefordítottak valamit?

Felhívás: a szombathelyi pénzváltó fegyveres rablóját keresi a rendőrség

2010.02.05

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya nyomozást rendelt el fegyveres rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2010. január 11-én 17:49 órakor a Szombathely, Komlósi F. utcában található pénzváltóban dolgozó alkalmazottat fenyegetéssel pénz átadására kényszerítette.

Szexuális zaklatás a budapesti tűzoltóságnál - Nem ez volt az első eset (részletes)

2010.03.01

Nem a "pálinkakóstoló túrán" történt szexuális zaklatás és megalázás volt az első eset a fővárosi tűzoltóság állományán belül - mondta az MTI-nek hétfőn egy neve elhallgatását kérő tűzoltó, aki szemtanúja volt az autóbuszon történt molesztálásnak, és állítása szerint azt azonnal jelentették feletteseiknek, akik az ügyet megpróbálták elhallgatni.

A Vas megyei rendőrség három felhívása

2010.02.26

Hatvan: A sofőr maga kapta el a buszt rendszeresen megdobáló gyerekeket

2010.02.23

A vezetőnek sikerült elkapnia azokat a gyerekeket, akik egy Jászberény és Hatvan között közlekedő autóbusz szélvédőjét akarták eltalálni; a 11 és 12 éves elkövető csaknem egy hónapja dobálta rendszeresen a járművet - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.

Nem nyilvános a pécsi lövöldöző elmeállapotáról készült szakvélemény

2010.02.22

A rendőrség nem kívánja nyilvánosságra hozni a pécsi egyetemi lövöldözés gyanúsítottjának elmeállapotáról készülő orvos szakértői véleményt. Dakos József, Baranya rendőrfőkapitánya ezt személyiségi jogokkal indokolta Pécsett, a főkapitányság tavalyi munkáját értékelő sajtótájékoztatón.

Tömegverekedés egy életveszélyes sérülttel Mándokon

2010.02.22

Életveszélyesen megsérült egy 26 éves férfi, akit csoportos verekedés során késsel hátba szúrtak Mándokon - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

Darabolós gyilkosságok Magyarországon: krónika 2000-től

2010.02.19

Több év is volt, amikor egynél többször fordult elő Magyarországon ilyen jellegű bűncselekmény.

Félmilliós jutalom egy szombathelyi takarékszövetkezet-rablás nyomravezetőjének

2010.02.18

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya nyomozást rendelt el fegyveres rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2009. december 23-án 15:10 óra körüli időben a Rum és Vidéke Takarékszövetkezet Szombathely, Kiskar utcai kirendeltségében az ott dolgozó alkalmazottakat gázpisztollyal a pénz átadására kényszerítette, majd azzal eltávozott.

Kábítószer-terjesztőt fogtak Vas megyében: általános iskolásoknak is adott el

2010.02.17

A fogyasztásról felvételt is készítettek.

Elemelte a pénztárcát a Praktikerben

2010.02.16

A képen látható férfit keresik a rendőrök. A kép január végén készült a szombathelyi Praktikerben.

22 embert akart megölni egy budapesti egyetemista

2010.02.12

A férfi – akit a rendőrség elfogott – beismerte, hogy a gyilkosságokat egy bevásárlóközpontban és az egyetemen akarta elkövetni. A szakember szerint ezekből az esetekből tanulni kell, vissza kell építeni a kisközösségeket.

A halottkém szerint Michael Jackson halála emberölés volt

2010.02.11

Emberölés okozta Michael Jackson halálát - állítja a Los Angeles-i halottkém részletes jelentése, amelyet a CNN.com ismertetett szerdán.

Súlyos állapotban a tököli rabkórházba szállították a pécsi lövöldözőt

2010.02.10

Kokaint találtak a szombathelyi vámosok

2010.02.09

Térdszorítója alá rejtett kokaint az a budapesti férfi, akinek autóját és ruházatát is átvizsgálták a szombathelyi vámosok - tájékoztatta az MTI-t a Vám- és Pénzügyőrség Nyugat- dunántúli Regionális Nyomozó Hivatala kedden.

Késsel rabolta ki a móri bababoltot: azt mondta, ez a hobbija

2010.02.06

Néhány órával a bűncselekmény elkövetése után elfogták azt a férfit, aki pénteken késsel fenyegetőzve kirabolt egy babaholmikat árusító móri üzletet; a tettes a kihallgatása során azt mondta, hogy a rablás a hobbija - közölte az MTI-vel szombaton a rendőrség.

A rendőrség szerint R. Sándor szúrta szíven Marian Cozmát

2010.02.04

A rendőrség megállapítása szerint a sárbogárdi R. Sándor szúrta szíven Marian Cozmát 2009. február 8-án hajnalban a veszprémi Patrióta lokál előtt. Szakértői vélemények, tanúvallomások és egyéb bizonyítékok támasztják alá, hogy R. Sándor szúrta szíven a sportolót, ám az előtt a lokálban már vesén szúrta a román kézilabdázót - mondta a nyomozás befejezését bejelentve Pogány Péter, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője csütörtökön sajtótájékoztatón Veszprémben.

.