Hirdetés

Hirdetés

politika

Muszlim miniszterelnöke lehet Romániának

2016.12.21

Napirenden

Sevil Shhaideh 52 éves közgazdászt, volt regionális fejlesztési minisztert javasolta a miniszterelnöki posztra Romániában a választásokon győztes Szociáldemokrata Párt (PSD) az államfővel folytatott kormányalakítási konzultáció alkalmával szerdán.

Kiütötte a nyeregből Orbánt a londoni polgármester

2016.12.07

Napirenden

Sadiq Khan londoni polgármestert választotta idén a Politico című hírportál az Európa sorsára  jövőre várhatóan  a legnagyobb befolyást gyakorló személyiségnek. A szerdán közzétett, 28 tagú listán  a tizedik helyen szerepel Soros György magyar származású milliárdos üzletember.

Valami véget ért Ausztriában

2016.12.02

Aktuális

Akár a Zöldek által támogatott független Alexander Van der Bellen, akár a szabadságpárti Norbert Hofer nyeri a vasárnapi osztrák elnökválasztást, az már biztos, hogy Ausztriában véget ért a reformpolitikában megrekedt néppárti-szociáldemokrata nagykoalíciós rendszer időszaka és a második köztársaság (1945 után) történetében először nem az eddigi két nagy néppárt soraiból kerül ki az új köztársasági elnök - jelentette ki az MTI-nek Kiss J. László Ausztria-szakértő, a Corvinus Egyetem tanára.

Orbán elmondta, hol dől el Európa sorsa

2016.11.30

Napirenden

Európa sorsa ma ismét Bulgária déli határainál dől el, a bolgárok nemcsak országukért állnak ki és erősítik Magyarország biztonságát, hanem egész Európát védik - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán az Országházban, ahol a Magyar Érdemrend nagykereszt polgári tagozata kitüntetést adta át Bojko Boriszov bolgár kormányfőnek.

Megemelné a polgármesteri hivatal köztisztviselőinek bérét a Szombathelyi Jobbik

2016.11.25

Napirenden

A párt helyi szervezete egy erről szóló sajtóanyagot juttatott el szerkesztőségünknek pénteken.

.