Hirdetés

Hirdetés

politika

A Fidesznek, Orbánnak és Tarlósnak is erős üzenetet küldtek a momentumosok

2017.02.17

Országos hírek

Összesen 266 151 aláírást adott le pénteken a Momentum Mozgalom az olimpiával kapcsolatos népszavazás érdekében - ezt Fekete-Győr András, a mozgalom elnöke jelentette be a Fővárosi Választási Iroda épületénél.

Torgyán József búcsúztatásának képei

2017.02.14

Aktuális

Több százan vettek végső búcsút Torgyán József egykori földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztertől, a Független Kisgazdapárt (FKGP) volt elnökétől kedd délelőtt Budapesten, a Szent István-bazilikában.

Közgazdász: 11 ezer milliárdba kerülne az olimpia megrendezése

2017.02.11

Aktuális

Megér-e 11 ezer milliárdot az országimázs és a hazai pálya előnye – nettósítva persze a környezetrombolással, a korrupcióval és egyéb, eddig nem elemzett hatásokkal? - teszi fel a kérdést a szakember a Magyar Narancsban megjelent cikkben.

Orbán-évértékelő: öt nagy támadást kell kivédeni idén

2017.02.10

Országos hírek

Öt nagy támadás kivédését tartja a 2017-es év feladatának Orbán Viktor miniszterelnök, aki pénteki évértékelő beszédében azt mondta: ehhez új nemzeti politikára lesz szükség.

Tizenéves tanítványával folytatott viszonya miatt mondhatott le a körmendi alpolgármester

2017.02.07

Helyi hírek

A nyugat.hu internetes portál szerint tanítványával folytatott viszonya miatt kellett lemondania Szabó Ferenc, Körmend kereszténydemokrata alpolgármesterének, aki ellen a 16 éves lány szülei feljelentést tettek a rendőrségen.

.