Hirdetés

Hirdetés

politika

Majtényi: A rendszerváltás óta nem volt példa ilyen összefogásra

2017.03.13

Aktuális

Sikertörténetnek nevezte a jelölése óta eltelt két és fél hónapot a civilek és baloldali ellenzéki pártok által támogatott, de az államfőválasztáson Áder Jánossal szemben alulmaradó Majtényi László.

Majtényi elárulta, miből él, és hogy miből fedezi a kampányát

2017.03.06

Aktuális

Nem a mások óhaját, hanem saját meggyőződésemet követem - jelentette ki Majtényi László, az ellenzéki pártok által támogatott államfőjelölt az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében, amit válaszul küldött Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő kérdéseire.

Fotók: eltemették Katona Kálmán volt közlekedési minisztert

2017.02.24

Aktuális

A budapesti Fiumei úti Nemzeti Sírkertben helyezték örök nyugalomra. Katona Kálmán hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 69. évében 2017. február 5-én hunyt el.

FAZ: a labdarúgó stadion kifejezés már-már "a korrupció szinonimája" Magyarországon

2017.02.22

Kitekintő

A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német konzervatív lap a tervezett budapesti olimpiai pályázattal kapcsolatban közölt írást szerdai számában.

Az új munkaszüneti napról is vitatkoznak az Országgyűlésben

2017.02.19

Aktuális

Az Országgyűlés hétfőtől négynapos ülésen kezdi meg tavaszi ülésszakát, amelyen a képviselők belefognak a belügyminiszter illegális bevándorlók őrizetbe vételéről szóló törvénycsomagjának tárgyalásába, továbbá újra szavazhatnak egy az Alkotmánybíróság által több ponton alaptörvény-ellenesnek minősített előterjesztésről.  

.