Hirdetés

Hirdetés

USA

A világ első szelfije

2015.03.25

Láttad?

A világ első ismert önportréját (divatos szóval szelfijét) Robert Cornelius amerikai fényképész készítette 1839-ben. A kép a családi üzlet előtt készült.

A pápai reptér fejlesztéséről egyeztetett az amerikaiakkal Hende Csaba

2015.03.04

Colleen Bell amerikai nagykövet is ott volt.

A nap idiótája: a volt barátnő bosszúja

2015.03.01

Láttad?

GrandUp: Új fitneszőrület az USA-ból

2015.02.19

Láttad?

Grand Rapid Dance System, röviden GrandUp az Amerikai Egyesült Államokból érkezett hazánkba. Ez egy tánc alapú aerob és fitneszirányzat. Mivel hiányoznak belőle a merev mozdulatok, nem fedi teljes mértékben az aerobikot. Ugyanakkor nem is pusztán táncról van szó, és nem is törekszik a tökéletes tánctudásra. Egy igazán különleges fúzióról van szó, mely remekül egyesíti magában az alakformálást és a szórakozást. A lendületes edzés során egymást váltják az erősítő és a táncos elemek. Ez elsőre talán furcsa lehet, de gyorsan hozzá lehet szokni. Az egész testet átmozgató edzés formálja a derekat, karcsúvá és izmossá teszi a lábakat, és segítségével a hasi tájékon is megszabadulhatnak a plusz kilóktól.  

Drónt találtak a Fehér Háznál

2015.01.26

Ő lesz Horvátország első női elnöke

2015.01.12

Aktuális

A 46 éves Kolinda Grabar Kitarovic az USA-ban érettségizett.

Pamela Anderson bikinis karácsonya

2014.12.27

Láttad?

Régen elmúltak azok az évek, amikor Pamela Anderson hétről hétre megigézte a férfiakat látványos Baywatch-beli tengerparti futásaival, és testrészeinek az ehhez a tevékenységéhez kapcsolódó mozgásával. A színésznő már negyvenes évei végét tapossa, és a férfiakat más hölgyek más testrészei varázsolják el. No de ha Pamela Anderson bikiniben felbukkan a tengerparton, az máig hír. És pontosan ez történt az idén karácsonykor, mikor is a sztár férje (Rick Salomon) kíséretében megjelent a hawaii strandon. Azért még, azért még .

Kína már tíz év múlva megelőzi az amerikai gazdaságot

2014.12.26

Orbán Viktor szerint az USA fedőtörténetnek használja a magyar korrupciót

2014.12.24

Orbán Viktor az amerikai Bloombergnek adott interjút

2014.12.15

Katalin hercegnőnek szépen nő a pocakja

2014.12.08

Láttad?

A New York-i Central Park madárnézetből

2014.11.25

A világ egyik leismertebb parkja szokatlan szemszögből. A 4 kilométer hosszú, 800 méter széles New York-i Central Park már több mint 150 éves. A kereskedelmi negyedtől Harlemig nyúló terület mesterséges létesítmény, beleértve a tavakat, a sétányokat, a füves területet és a vadasparkot. A parkot körülvevő ingatlanok csillagászati áron cserélnek gazdát.  

A NAV szerint hiteltelen az amerikai dokumentum

2014.11.14

Ebolariadalom az USA-ban

2014.10.30

Orbán Viktor a beutazási tilalomról

2014.10.24

Piacra dobnak egy Hitler-festményt

2015.03.24

Láttad?

A kislány, akinek ajándékokat hoznak a varjak

2015.03.03

Láttad?

Először azt hittük, a szokásos internetes átverés, de mikor a hírforrás után eredtük, kiderült, hogy az eredeti hírt a BBC közölte. A történet évekkel ezelőtt kezdődött, amikor a Seattle-ben élő, most 8 éves Gabi Mann (első kép) gyakran elejtette a kertben az ételét, és ezt kifigyelték a varjak. A kislány később az iskolába menet is juttatott falatokat a madaraknak, majd felállítottak egy madáretetőt a kertben, amit testvérével közösen töltöttek. Nem sokkal később a varjak ajándékokat kezdtek el elhelyezni az etetőbe. A legváratlanabb tárgyak érkeztek, csavarok, gombok, gyöngyök, ékszerek és minden, ami egy varjú csőrébe elfér. Az ajándékok azóta folyamatosan jönnek, Gabi pedig lelkesen rendszerezi és leltározza őket, a különös gyűjtemény (második fotó) a kislány legféltettebb kincse. Innen.

Különös fesztiválok a világ körül

2015.02.27

Láttad?

Rendkívüli élmények érhetnek bennünket!

Eljegyzési fotó az USA-ból

2015.01.31

Láttad?

Néhány nap alatt az internet új kedvence lett ez az eljegyzési fotó, amelyet egy fiatal pár készíttetett magáról Oregon államban (USA). „A vadászatnak vége” – olvasható a hölgy elé kihelyezett táblán, amely egyben közli az esküvő időpontját (2015. szeptember 5.) A fotó többi részlete magáért beszél.

Jön az új amerikai nagykövet, de előtte még partyzott egyet

2015.01.13

Láttad?

Hollywoodi sztárok és milliárdos üzletemberek is részt vettek az Egyesült Államok budapesti nagykövetének kinevezett, posztját hamarosan elfoglaló Colleen Bradley Bell producer hétvégi Los Angeles-i búcsúpartiján - jelentette a The Hollywood Reporter című amerikai filmipari hírportál. A portál értesülései szerint a partin megjelent többek között Gwyneth Paltrow színésznő, Nicolas Berggruen milliárdos befektető, Steve Tisch, a New York Giants amerikaifutball-csapat vezetője és társtulajdonosa, Benedikt Taschen német médiamágnás és Maria Schriver újságíró, korábbi kaliforniai first lady is. A beszámoló szerint a partin egyebek mellett magyar paprikával ízesített koktélt is felszolgáltak, és a vendégeknek kínált falatokat magyar és amerikai zászlócskák díszítették. A rendezvénynek Bellék Los Angeles Holmby Hills nevű elitnegyedében található birtoka adott otthont. A Hollywood Reporter szerint a búcsúparti szűk családi körben indult, de végül a hétvége egyik legpazarabb Los Angeles-i társasági eseményévé kerekedett, bár a városában a vasárnapi Aranyglóbusz díjátadó kapcsán nem volt hiány fényűző rendezvényekből. A partin állítólag mintegy 300-an vettek részt, érkeztek vendégek New Yorkból és Chicagóból, és volt, aki a coloradói Aspen síparadicsomából repült a helyszínre, hogy elköszönjön a budapesti állomáshelyét hamarosan elfoglaló újdonsült diplomatától. A korábban egyebek mellett a Gazdagok és szépek című szappanopera producereként tevékenykedő Colleen Bradley Bell nagyköveti kinevezését december elején, a jelölt felkészültségével kapcsolatos kisebb botrányok után szavazta meg az amerikai szenátus. Bell nem karrierdiplomata, hanem úgynevezett politikai kinevezett. Azzal nyerte el a nagyköveti posztot, hogy korábban jelentős pénzösszegeket adományozott, illetve gyűjtött Barack Obama elnök választási kampányára. (MTI)

Andre Agassi Norbival és Rubint Rékával pózol a Facebookon

2015.01.10

Láttad?

„Ezzel a csoporttal mentem le a pályára. Köszönön Norbinak és Rékának, hogy Budapestről ideutaztak.” Ezzel a képaláírással posztolta az alábbi fotót Facebook-oldalára Andre Agassi, a világ egykoron első számú teniszezője, aki most az USA-ban, Las Vegasban él. Agassi és Norbi az üzleti életben melegedtek össze. Figyelemre méltó Rubint Réka dekoltázsa.

Obamáék egykori karácsonya

2014.12.26

Láttad?

Michelle Obama lepte meg a világot ezzel a Twitter-fotóval. Hogy pontosan melyik karácsonyon készült a kép, azt nem lehet tudni, de gyaníthatóan azóta sok víz lefolyt a Mississippin. A világsajtó most azt találgatja, vajon megvan-e még a szekrényben ez a csinos V-nyakú mellény.

A szomszéd fáján mindig több az égő

2014.12.25

Láttad?

Félelem és botrány egy hollywoodi vígjáték körül

2014.12.18

Láttad?

Az amerikai nagy mozihálózatok az utolsó pillanatban úgy öntöttek, hogy nem mutatják be karácsony napján „The Interview” (Az interjú) című vígjátékot amelyben Seth Rogen és James Franco alakítja a főszerepeket. A döntés hátterében az áll, hogy a múlt hónapban a filmet jegyző Sony Pictures Entertainmentet hacker támadás érte, amely minden kapcsolatban áll a fent említett filmmel. Ennek a története ugyanis az, hogy a CIA beszervez két amerikai újságírót, hogy segítsenek likvidálni Kim Dzsong Un észak-koreai diktátort. A feltevések szerint a koreaiak nem találták olyan viccesnek a témát, és ők szervezték be a hackereket, és fenyegették meg a mozikat. Mindenesetre a film dobozban marad, talán örökre.

Ez lesz a divat jövője?

2014.12.14

Láttad?

Egy amerikai tervezőstúdió rukkolt elő a fotón látható ruhadarabbal, melynek különlegessége, hogy 3D-s nyomtatóval készült. A technológia lehetővé teszi, hogy mindenki számára egyedi, milliméterre az adott testre szabott ruhákat lehet vele gyártani. A folyamat egy háromdimenziós testszkenneléssel kezdődik, és a vásárlók egy okostelefonos applikáció segítségével a mintát, a stílust és a rugalmasságot is maguk tudják beállítani. Sokak szerint a 3D-s nyomtatóval előállított modellek akár a divat jövőjét is jelenthetik. Ugyanakkor egyelőre meglehetősen borsos ára (kb. 750 ezer forint) van az ilyen ruháknak, és az sem túl praktikus, hogy a nyomtatás egyelőre 48 órát vesz igénybe.

Az ifjúság keserű madara: Az éhezők viadala 3 (kritika)

2014.11.30

Aktuális

„A kiválasztott” első része kevésbé csillogó, mint az előzmények. Na pont ettől jobb.

Egy csinos, négygyermekes családanya lehet az új budapesti amerikai nagykövet

2014.11.22

Mozaik

Nyilvános az amerikai nagykövetség által kiadott kitiltási dokumentum

2014.11.13

Újabb iskolai lövöldözés az USA-ban

2014.10.24

Amerikai ügyvivő: az USA szívesen együttműködik Magyarországgal a korrupció ellen

2014.10.24