Heti horoszkóp 2018. június 4. – június 10. – Küzdelmes és mozgalmas hét

Horoszkóp minden héten

2018.06.04. 00:05

Az Ikrek egy titokzatos meghívást kaphat, a Mérleggel olyasmit osztanak meg, amire nem számított. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele a tervezés, szervezés és kommunikáció időszaka lesz számodra. Hasznos információkat gyűjthetsz egy folyamatban lévő munkához, vagy egy projekthez. Ha magánprogramot, például utazást szervezel, arra is rendkívül alkalmas ez az időszak. Figyelj a visszajelzésekre, mert ez jól mutatja, megfelelő irányba haladsz-e

A hét második felében dolgozni kell egy kicsit egy kapcsolatodon, mert egy érzékeny téma felvetése miatt feszült helyzet alakulhat ki. Nagy szükség lesz most az intuitív képességeidre és az érzékenységedre, hogy visszaállítsd a megfelelő légkört. A hét végén egy összejövetelen egy izgalmas új barátra lelhetsz.

Bika – heti horoszkóp

Bár a hét elején szükséged lenne, hogy a munkáddal foglalkozz, egy magánéleti válság elvonhatja a figyelmedet. A gond nem biztos, hogy a te magánéleteddel kapcsolatos, de a környezeted most tőled várja a megoldást, vagy legalább egy jó tanácsot. Próbáld megvilágítani a feleknek, hogy érdemes a problémát egy kissé hátrébb lépve megvizsgálni és akkor látható, hogy mennyire apróság okozta a galibát. Apróság, melyet nem kellene így felfújni.

A hét második felében viszont neked lesz szükséged némi érzelmi támogatásra a családtól, vagy a partneredtől, mivel előkerül egy régi emlék, vagy személy a múltból és ettől egy kicsit sebezhetővé válhatsz. Szerencsére olyan közegben élsz, ahol mindig számíthatsz a támaszra, ha éppen szükséged lenne rá.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.