Heti horoszkóp 2018. június 4. – június 10. – Küzdelmes és mozgalmas hét

Horoszkóp minden héten

2018.06.04. 00:05

Ikrek – heti horoszkóp

A hét eleje meglehetősen aktívan telik, megbeszélések, telefonok, e-mailek tarkítják a napodat és lehet, hogy sor kerül egy rövid kiruccanásra is. Törekedj a megfelelő kommunikációra, mert a félreérthető, vagy nem eléggé világos fogalmazás felesleges újabb köröket okozhat. Ezek a napok ideálisak lehetnek szerződések aláírására, vételre és eladásra.

A hét második felében egy olyan emberrel kerülhetsz közelebbi kapcsolatba, akire felnézel és a tanácsait örömmel hallgatnád meg. Próbálj meg finoman a közelébe férkőzni és személyes kapcsolatot is kialakítani, Vigyázz azonban, hogy ne viselkedj furcsán és tolakodón. A hét végén egy titokzatos meghívást kaphatsz, fogadd el, de légy óvatos!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében a féltékenységgel kell megküzdened. Lehet, hogy mostanában túl sikeresen alakultak a dolgaid és valaki most szakmai féltékenységből megpróbál keresztbe tenni neked. Nem kell hagynod magad, mivel minden adu a te kezedben van. A vitában olyan helyről is kaphatsz most támogatást, ahonnan nem vártál volna.

A hét második felében kissé kisimul a homlokod, a válság addigra véget ér és te is többet tudsz törődni a családdal és a partnereddel. Egy kényelmes, laza hétvégére vágysz, ahol a stressz mentesen tudsz feltöltődni. Adj meg a testednek és a lelkednek mindent, amit csak lehet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.