Heti horoszkóp 2018. június 4. – június 10. – Küzdelmes és mozgalmas hét

Horoszkóp minden héten

2018.06.04. 00:05

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét elején teljesülhet egy vágyad, amelyre már nem is számítottál. Egy rövid utazás során pedig új ismeretségre tehetsz szert, amely miatt majd egy sor kérdést kell majd tisztáznod magadban. Van, amikor azt hisszük minden rendben van körülöttünk, aztán egy napon ráébredünk, hogy mást, vagy máshogyan szeretnénk. Lehet, hogy neked most jön el egy ilyen nap.

A hét végén bátorságra és kezdeményezőkészségre lesz szükséged ahhoz, hogy megtegyél néhány olyan lépést, melyet jobb nem halogatni. Lesz, aki majd támogat, lesz, aki gátolna abban, amire esetleg készülsz. Mindenesetre jól gondolj meg minden lépést, mert válaszúthoz érkeztél.

Halak – heti horoszkóp

A hét elején félreértések és kommunikációs zavarok keseríthetik meg az életedet. Ha most fontos döntéseket kellene hoznod, azt érdemes lenne elhalasztani. Szerződés aláírását is okosabb lenne későbbre hagynod. Minden olyan dologban, mely elköteleződéssel jár, most érdemes kikérned szakértő véleményét.

A hét második fele az intimitásról szólhat. Ezekben a napokban ideális lehet egy kisebb kirándulás, utazás, vagy egyéb közös program a partnereddel. A nyugalom és az egyensúly jellemzi majd a napjaidat. Ha van olyan közeli rokonod, akivel feszült volt az elmúlt időszakban a viszony, most érdemes helyrehozni azt.

.