Heti horoszkóp 2018. június 4. – június 10. – Küzdelmes és mozgalmas hét

Horoszkóp minden héten

2018.06.04. 00:05

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy megérzésre hagyatkozva kell lépéseket tenned egy probléma megoldása érdekében. Te általában nem szeretsz tények ismerete nélkül dönteni, de most nem nagyon lesz más lehetőséged. Ha magadba nézel, rengeteg extra információ birtokába juthatsz. Egy meditáció segíthet.

A hét második felében arra lesz szükséged, hogy magabiztosnak mutatkozz, mert egy csapatban csak akkor adnak a véleményedre, ha el is hiszik, hogy értesz a dologhoz. Ez valószínűleg sikerülni fog és hamar át is fogod venni az irányítást. Jó alkalom lesz ez arra, hogy egyéb céljaid érdekében is tegyél valamit.

Nyilas – heti horoszkóp

A hét elején alacsony lelkesedéssel fogsz bele a szokásos tevékenységedbe. Némi bizonytalanságot érzel, hogy megfelelő helyen vagy-e és megfelelő emberekkel veszed-e magadat körül. Fontos lenne pedig, hogy ezekre a kérdésekre választ adj magadnak, mert ha változtatnod kell az életeden, arra a mostani időszaknál jobb alkalom nem nagyon lesz egy ideig.

A hét második felében egy vonzalom alakulhat ki közted és egy munkatársad, vagy ismerősöd között. Vigyázz, meddig mész el a játékban, mert vékony jégen táncolsz. Valaki máris gyanúsan tekint rád és nem hiányzik, hogy a végén mindenki rólad beszéljen.

Bak – heti horoszkóp

A hét elején szembe kell nézned a féltékenység sötét démonával. Partnered antennája nem működik rosszul, hiszen mostanában te is érzed, hogy vonzerőd megnövekedett, ami felkeltette mások figyelmét is. Ha nem akarsz drámát, akkor muszáj valahogyan kezelned ezt a kérdést. A legjobb nyitottan és őszintén eloszlatni a kétségeket.

A hét második felében az önfejlesztés, önképzés az, ami a figyelmedet leköti. Ha érdekelnek az okkult tudományok, most fordíts figyelmet ezek megismerésére, vagy legalább próbáld előhívni a tudatalattid mélyéről azokat a vágyakat, melyekkel te magad sem vagy teljesen tisztában. Remek csoportokat találsz a témában a közösségi oldalakon. Csatlakozz ezekhez és figyelj, tanulj.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.