Heti horoszkóp 2018. június 4. – június 10. – Küzdelmes és mozgalmas hét

Horoszkóp minden héten

2018.06.04. 00:05

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét elején gyors sikert kell elérned valamiben, ami koncentrációt és világos gondolkodást vár el tőled. Csapatmunka vár rád, ahol viták és ötletbörze során ki kell találni a legmegfelelőbb megoldást egy problémára. A siker, amit elérsz, lelkesítően fog hatni rád és arra is ösztönöz, hogy megcélozz egy következő lépcsőfokot az életedben.

A hét második felében lassan kiengedhetsz és a gondolataid vére a család és a barátok körül járhatnak. Ha egyedülálló vagy, akkor most könnyedén létesíthetsz új kapcsolatot, mivel önbizalmad végre a helyére került.

Szűz – heti horoszkóp

A hét elején egy zavaros és bonyolult problémára kell megoldást találnod és nagyon kell arra is vigyáznod, hogy egy esetleges félreértés, melyre nagy esély van, ne bonyolítsa tovább az amúgy is feszült helyzetet. Nem biztos, hogy sikerül egyedül úrrá lenned a helyzeten, kérj tanácsot és segítséget valakitől.

A hét második fele egy ígéretes program szervezésével telhet, mely során az időt egy régi baráti körrel szándékozol eltölteni. Ez jó alkalom a feltöltődésre és a régi kapcsolatok felmelegítésére is. Azért arra ügyelj, hogy egy bizonyos régi kapcsolat esetében ne menj túl messzire.

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében a dolgaid úgy haladnak majd, mint kés a vajban. Ügyelj arra, hogy figyelmesen hallgass meg mindenkit, mert most valakinek a véleménye sokat fog számítani. Ha jól szervezed a napokat, akkor jó esély van arra, hogy szinte stressz mentesen abszolváld ezt a pár napot.

A hét második felében kevésbé szerencsés emberek számítanak a nagylelkűségedre. Segíts nekik erődhöz és lehetőségeidhez mérten és meglátod, hogy nem csak nekik, hanem magadnak is segítesz ezzel. A hét végén partnered olyasmit oszthat meg veled, amelyre nem számítottál. Idő kell majd, hogy ezt feldolgozd.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.