Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Pályázatok: Adott a lehetőség - Már akinek

2004.09.08

A 2003. évben a pályázati nyertesként nagy dérrel-dúrral kihirdetett cégek közül többen nem jutnak hozzá a nekik jogosan járó pénzekhez. Pályázati anomáliák, avagy miért keseredik meg minduntalan a szánk sarka.

Elindult a tvszombathely.hu

2004.09.06

A városi tévé profilbővítése során egy internetes portállal is gazdagodott. A tvszombathely.hu érezhetően a nagy csatornák weboldalai által kitaposott utat kívánja követni.

Meghalt egy siklóernyős Szombathelyen

2004.09.04

Repülés közben kizuhant egy tandem siklóernyő utasa a szombathelyi repülőtéren, a szerencsétlenül járt ember szörnyethalt – értesült az Objektív Hírügynökség Bajkó Erikától, a Polgári Légiközlekedési Hatóság szóvivőjétől.

Werner Franke: "Fazekasról két éve tudjuk"

2004.09.02

„Fazekas Róbert doppingolása két éve köztudott, csupán a Nemzetközi Atlétikai Szövetség nem akart tudomást venni róla” - mondta a Népszabadságnak Werner Franke profeszszor, a doppingügyek legtekintélyesebb németországi szakértőinek egyike. Az újság egy másik jegyzetében Annust kritizálja keményen.

A közvélemény helyteleníti Annus és Fazekas viselkedését

2004.09.02

Capital Research Piac- és Közvéleménykutató Intézet adatai szerint abban a kérdésben, hogy doppingoltak-e az érintett magyar sportolók, fele-fele arányban megoszlanak a vélemények. Mind Fazekas Róbert, mind Annus Adrián viselkedését a megkérdezettek kétharmada találta helytelennek.

.