Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Pártok népszerűsége: Gyurcsány felhozta az MSZP-t

2004.10.12

A Marketing Centrum október elején készült felmérése szerint a Fidesz továbbra is vezet az MSZP-vel szemben. Ugyanakkor az adatok azt sugallják, Gyurcsány Ferenc színrelépése után számottevően csökkent a legnagyobb ellenzéki párt előnye.

Napokon belül startol a Lidl-hálózat?

2004.10.07

Sajtóinformációk szerint október közepén nyitnak a Lidl üzletek Magyarországon. Az ALON találkozott olyan személlyel, aki napokon belül munkába áll a Lidl szombathelyi Hunyadi úti boltjában mint eladó. Gyilkos árverseny várható.

Leteszteltük a Firefox böngészőt: Vírus ellen is véd

2004.10.05

Már hetek óta nem használom a Windows beépített böngészőjét, az Internet Explorert. Azóta kissé nyugodtabb az életem, nem zaklatnak kéretlen felugró ablakok, felgyorsult a böngészés, nem kell kémprogramok után kutakodnom, és nem fenyeget a legújabb rém, a jpeg vírus sem.

Az MSZP.hu a Vas megyei tisztújításról

2004.10.03

A szocialista párt hivatalos kommunikációja láthatóan a Tóth Csaba-féle új Vas megyei vonal mellé sorakozik fel. Ebből a gesztusból nagyjából az derül ki, hogy a szombathelyi szocialisták – beleértve Ipkovich György polgármestert – elvesztették a játszmát.

A szombathelyi rendőrségen az Annus-ügy

2004.09.28

Szerdahelyi Szabolcs szerkesztőségünknek kedd este eljuttatott fax-dokumentuma szerint a szombathelyi rendőrség nyomozói kezébe került az Annus Adriánt és társait érintő feljelentés ügye. Megkaptuk a feljelentés teljes szövegét is.

.