Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Veterán autók találkozója Szombathelyen

2005.05.28

A veterán járművek azt a kort idézik, amikor az ember és a technika még harmóniában élt egymás mellett. Ez a nosztalgia lengte át az ötödik Savaria Veterán Autós-Motoros Rally-t is, amelynek keretében megannyi gyönyörű jármű vonult fel a hétvégén Vas megye útjain. Részünkről éljenek a nagykerekű Wartburgok és a magyar ipar potenciáját dicsérő Pannóniák!

Feltörtek

2005.05.25

Ahogy olvasóink is nyilván észrevették, szerda hajnalban betörők jártak az ALON szerverén. A cseppet sem kedves vendégek nem bíbelődtek a részletekkel, nemes egyszerűséggel szétvertek mindent, amit találtak. Elvileg éveket lehet kapni ilyesmiért.

Matura-tánc

2005.05.20

Sok száz szombathelyi középiskolás és a lila színű mobilszolgáltató jóvoltából egy látványos negyedórának lehettünk szemtanúi a Fő téren. Ha jól értettük, afféle határon átnyúló, közép-európai hagyományteremtésről van szó. .

Szombathelyen nem volt annyi a gagyinak

2005.05.16

Országos kalózkiadvány-ellenes kampányt indított az ASVA, amelynek első állomásai között a szombathelyi Savaria Mozi is szerepelt. A szerzői jogvédő szervezet láthatóan nincs igazán tisztában a realitásokkal, ugyanis a jelentős sajtókampány ellenére egyetlen darab hamis film sem került a kukába.

Mire jó a Photoshop?

2005.05.14

A világért sem akarjuk agyilag túlterhelni a kedves olvasót ezen a hosszú hétvégén. Így elégedjenek meg egy , amelyek a méltán népszerű Photoshop programban levő lehetőségekre hívják fel a figyelmet.

Gondok a Pécs-Bécs intercity körül

2005.05.27

A rádió információi szerint decembertől megszűnhet a néhány hónapja indított, Szombathelyt is érintő Pécs-Bécs intercity járat. A vonat messze nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.

Piros lappal és zsebhamutartóval harcol Bécs a szemét ellen

2005.05.21

Átfogó kampányt indít az osztrák főváros az utcáit csúfító cigarettacsikkek, kutyagumi-halmok és gazdátlan bevásárlókocsik ellen. A dohányosokat zsebhamutartóval, a hanyag kutyatartókat piros lappal igyekeznek jobb belátásra bírni.

Kámoni Arborétum: Turisztikai attrakció épül?

2005.05.19

A város és a megye összefogásának eredményeként készültek el azok a csütörtökön bemutatott fejlesztési tervek, melyek alapján a Kámoni Arborétum egy európai színvonalú turisztikai látványossággá nőheti ki magát. Az elképzelés leggyengébb láncszeme, hogy minderre konkrétan nincs forrás, így azt pályázatból kívánják finanszírozni. Nézze meg a látványterveket!

Interneten a teljes magyar hatályos jog

2005.05.16

Felbecsülhetetlenül hasznos szolgáltatással rukkolt elő Figyelőnet. A gazdasági portálon elérhető és ingyenesen kereshető a teljes magyar hatályos joganyag.

Diákszemmel az érettségi

2005.05.13

„116 ezer diák ellen elkövetett merénylet, amelynek súlyos következményei lesznek a továbbtanulásnál is” – mondta az érettségi botrányról pénteken a szombathelyi diákpolgármester. Baranyai Tibor a rendszer mellett az oktatási tárcát és közvetve a kormányt is okolta a kudarcért.

.