Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Beléptetési vacsora és egy nagy fekete autó

2005.02.17

A Vas megyei roma vezető szerint egy roma fiatalember más romákat invitál Bükre, ahol majd „valamit alá kell írni”. A titokzatos fiatalembert a sajtótájékoztató előtt a szocialisták állítólag egy nagy fekete autóval az MSZP-székházba szállították. Pártélet, újabb epizód.

Új külsőt kapott az ALON!

2005.02.15

Befejezéséhez érkeztek az ALON fejlesztésének aktuális munkálatai. Az új kereső és a fórum elindítása után most magazinunk arculata esett-át kisebb nagyobb ráncfelvarrásokon. A változások után olvasóink könnyebben és gyorsabban eligazodnak a tartalomban, és kissé módosult a rovatoknak és a témaköröknek a logikai szerkezete is.

Plázabuli: Csókolom, Valentin!

2005.02.13

Most már felesleges azon vitatkozni, hogy kell-e nekünk ez az újabb amerikai kultúrimport. A Valentin-nap már itt van, és tetszik vagy sem, a magyar kultúra része. Esetleg az a kérdés, hogy mit kezdünk vele. Szombat este csókversenyen jártunk a Savaria Plazában.

Szombathelyi Fidesz: Új költségvetést vagy új városvezetést!

2005.02.11

A Fidesz városi frakciója éles hangú sajtóközleménye szerint a szocialisták jelenlegi tevékenységükkel ugyanúgy csődbe viszik Szombathelyet, mint ahogy csődbe vitték az országot 1989-ben.

Pandora, Opel, Tesco: Ezeket keresi a magyar internetező

2005.02.09

A Goliat magyar kereső által összesített adatok szerint a legnépszerűbb 500-as listában a szex, magyar, porno, pandora, illetve a dvd szavak állnak az első helyeken. Az említett kereső 5 millió keresés 1380 szavát összesítette.

Neophone-x - Újabb ingyenes internetes telefon

2005.02.16

Örömmel jelentjük, hogy újabb ingyenes internetes telefon szállt ringbe az önök kegyeiért. A magyar piacon nem ismeretlen Neophone szolgáltatásának különlegessége, hogy telefonszámot kapunk, így mobilokkal és vezetékes telefonokkal is tudunk oda-vissza kommunikálni, méghozzá nagyon nyomott percdíjakon. Az USA például 5 forint/percért hívható. Az ALON letesztelte a jövevényt.

Vas megye: Kevésbé a bűnben

2005.02.15

Vas megyében alig van prostitúció, és sikerült megelőzni azt is, hogy megvesse a lábát a szervezett bűnözés – hangzott el kedden a megyei rendőrkapitányság évértékelő sajtótájékoztatóján. Ugyanakkor jókora aggodalomra adhat okot, hogy a kábítószerrel való visszaélések száma több mint kétszeresére emelkedett.

Savaria Karnevál 2005: Változások sora

2005.02.12

Bár még messzinek tűnik az augusztus, már javában formálódnak a karnevál keretei. Az már biztosnak látszik, hogy az idei rendezvény jelentősen fog különbözni a korábbi években megszokottaktól. Változik az időpont és a helyszínek is.

Lignitbánya again- Mi mozog a háttérben?

2005.02.10

Schöpflin György, a Fidesz EP-képviselője és Hende Csaba egy csütörtöki sajtótájékoztató keretében az ismét előtérbe került lignitbánya ügyét járta körül. A Fidesz április 23-ra tiltakozó gyűlést szervez Nardára. Kommentálunk.

Elindult az ALON-fórum!

2005.02.08

Egy régi restanciánkat pótoljuk, amikor útjára indítjuk az ALON-fórumot. Nem titkoljuk, nem kis munkánk fekszik az új szolgáltatásban, de úgy véljük, egy híreket és véleményt közlő internetes felületnek meg kell adnia az olvasók számára a párbeszéd lehetőségét. A többi meg Önökön múlik!

.