Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

MSZP-botrány: A helyi Fidesz is megszólalt, a szocialisták visszabobják a labdát

2005.01.19

Bár az országos sajtó nem kímélte a botrányt-botrányra halmozó vasi szocialistákat, az ellenzéki pártok eddig távol tartották magukat az ügytől. Most viszont a Fidesz szombathelyi frakciója az ügy tisztázását kéri Ipkovich Györgytől. A szocialisták válasza szerint a Fideszé a felelősség. Közben a romák is perelnek.

Honlapot indított Hankiss Elemér

2005.01.17

Találjuk ki Közép-Európát - címmel honlapot indított Hankiss Elemér. Az oldal szerzői a magyar szellemi élet jól ismert alakjai. Az írások között Vas megyei vonatkozásúakat is találunk.

Tóth Csaba szerint még élvezi Hiller István bizalmát

2005.01.14

Pénteken megtartotta várva-várt sajtótájékoztatóját Tóth Csaba Vas megyei MSZP-elnök. Megtudtuk az okirat-hamisítási ügy aktuális állapotát, szó esett a Hiller Istvánhoz írt levélről és a pártbeli erőviszonyokról. Kommentálunk.

Megerőszakolták a Fibisz Vas megyei elnökét?

2005.01.13

A Vas megyei szocialisták belharca újabb, minden eddiginél meghökkentőbb fordulathoz érkezett.

Németh Pál edző perrel fenyegeti Gyurcsány Ferencet

2005.01.04

Hiába lett a szombathelyi Pars Krisztián ötödik az olimpián, edzője Németh Pál nem kapta meg a rendelkezések szerint neki járó kétmillió forintot, mert a minisztérium kollektív büntetésben részesíti az edzőket. A legendás „Pali bácsi” szerint Gyurcsány Ferenc szégyellheti magát, és egyúttal perrel fenyegeti a miniszterelnököt.

Leteszteltük: Ingyenes védelmi programok a Microsofttól

2005.01.18

Az utóbbi hetekben két ingyenesen letölthető Microsoft-program is napvilágot látott, amelyek a számítógépeink biztonságát vannak hivatva szolgálni. Egyikük egy csenevész vírusirtó, a másik viszont egy ígéretes és - egy darabig - igencsak használható anti-spyware (kémprogram-irtó). Megosztjuk tapasztalatainkat.

Aranyigazság az MMIK-ban

2005.01.16

Annus Adrián és Fazekas Róbert vasárnap délután átvették a szurkolói aranyérmeket. A családias hangulatú rendezvényen politikai okok miatt nem vett részt a Magyarok Világszövetsége, és nem érkezett meg a két sportoló ügyvédnője sem. A helyi nobilitások láthatóan szintén nem törik magukat az ügyért.

Cáfol a Bau Haus 3000

2005.01.13

Decemberben, a két ünnep között az ALON-on „Lidl-balhé Szombathelyen is” címmel írást jelentettünk meg. Az áruház építésén dolgozó egyik cég, az Inter-Plan Kft. vezetője nyilatkozott magazinunknak, és súlyos vádakkal illette az építkezés fővállalkozóját, a Bau Haus 3000 Kft.-t. Ez utóbbi helyreigazítást kért lapunktól.

Új irodát avatott a Fidesz

2005.01.12

Új szombathelyi irodát avatott szerdán este a Fidesz. Az eseményen nem kisebb nevek jelentek meg, mint Hende Csaba és Kövér László. Ez utóbbi szerint a Fidesz számára az jelenthet sikert az idén, ha sikerül lefogni Gyurcsány Ferenc kártevő kezeit.

Mi változott 2005-ben?

2005.01.03

Nem is hinnénk, mennyi törvény, szabály és előírás változik az idén. A kormányzati portál segítségével segítünk rendet vágni az újdonságok között. Sok mindennek emelkedett az ára, alakul a környezetvédelem, és ismét intézkedhet a rendőr csendháborítás esetén. Legyen Ön is jól informált!

.