Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Országos foltvarró-kiállítás lesz Oladon

2004.08.10

Az Országos Foltvarró Céh 2004. augusztus 21-22-én rendezi meg Szombathelyen az Oladi Művelődési Központban az idei Országos Foltvarró Kiállítást és Találkozót. Részletek és programok.

Fájlcserélő programok

2004.07.30

A nagy zenei és szoftverkiadók folyamatosan vívják harcukat a különböző fájlcserélő hálózatok ellen, melyeken zene, film és szoftver cserél gazdát. Ennek ellenére egyre több fájlcserélő rendszer működik, amelyeken óriási adatmennyiség áramlik. Édes illegalitás.

Doom 3: Ismét félhetünk

2004.07.23

Nem valószínű, hogy van még egy olyan számítógépes játék, melyet akkora várakozás előzne meg, mint a Doom 3-at. A játék korábbi két verziója történelmet csinált anno, s nem kétséges, a néhány nap múlva kijövő harmadik rész is megbolygatja a világot: állítólagos sátánista szimbólumok miatt már most aláírásokat gyűjtenek ellene.

Interneten a felvételi ponthatárok

2004.07.21

A felvételizők már tudják: felvették-e őket egyetemre és főiskolára. A jelentkezők kétharmadát vették fel államilag finanszírozott vagy önköltséges képzésre. Idén sláger a gazdaság és az idegenforgalom, harmadik helyre csúszott a jog. A felvételi ponthatárok már az interneten vannak.

Az MSZP, az ördög és a tömjénfüst

2004.07.16

Zűrös, sötét ügyek sokasága. Így jellemezte az ellenzék a legutóbbi időszak városi ingatlanügyeit egy pénteki sajtótájékoztatón.

.