Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Győr sem elégedett magával

2004.05.24

Érdekes írás jelent meg a múlt héten a Kisalföldben. Egy helyi egyetemi tanár arra keres magyarázatot, hogy miért érzik úgy a győriek, a városuk megállt a fejlődésben. Gondolatai számunkra is tanulságul szolgálhatnak.

Beindult az MSZP is: Katona Béla Szombathelyen

2004.05.21

Kampánypult, transzparens, szórólapok. Alakul a kampány Szombathelyen. Katona Béla a párt frakcióvezető-helyettese, Szabó Lajos megyei elnök és Tóth Kálmán alelnök tartott tájékoztatót pénteken, Magyarország az Európai Unióban címmel.

Számítógépek vasi középiskoláknak

2004.05.19

Mintegy harminc Vas megyei középiskola jutott igen komoly számítástechnikai felszereléshez egy minisztériumi pályázat nyomán. Az érintett iskolák egyenként 3-3,5 millió forintnyi fejlesztéseket hajthatnak végre. A számítógépek már az oktatásban is túlnőtték az informatika tantárgy kereteit.

Foglalkoztatási paktum: Válasz a bezárásokra?

2004.05.14

Az ellenzék kirohanásai ellenére nem nézi teljesen tétlenül a városvezetés a sorozatos elbocsátásokat Szombathelyen. 71 szervezet támogatásával Burány Sándor munkaügyi miniszter jelenlétében aláírták Szombathelyen a foglalkoztatási paktumot, melynek célja a térség munkaerő-piaci szereplőinek összefogása.

Szombathelyi pajzánságok: Formálódik az idei Savaria Karnevál

2004.05.11

Az idei Savaria Karnevál a sötét középkort is Szombathelyre varázsolja neves művészek, lovagi tornák és pajzán történetek segítségével. Többek között kaloda, bitófa és középkori vásár lesz a Fő téren. Sok minden változik, sok minden marad a régiben.

.