Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Politikai vírus: Óvakodjon a képeslapoktól!

2004.04.19

Ma szerkesztőségünk is kapott abból az új, magyar nyelvű képeslap vírusból, amely a Matáv képeslapküldő szolgáltatását használja fel a terjedésre. Ha képeslapot kap e-mailben, semmiképpen ne nyissa meg a mellékletet, hacsak nem akar az EU-csatlakozás napján egy politikai üzenetet olvasni.

Viszlát, szombathelyi laktanya! Színház lesz a HEMO-ból?

2004.04.16

A kiképzőközpontot bezárják, ellenben az épületeket megkapja a város kompenzációként. A honvédelmi minisztérium támogatja a Savaria Légiót, és kibővíti a HEMO szerepkörét a város érdekében. Mindezt Juhász Ferenc minisztertől tudjuk.

Anima Sound System-hírek

2004.04.11

A legfontosabb: A zenekar honlapján belehallgathatunk a készülő új lemez egyik számába.

Mi történt Orbán Viktor és Ipkovich György találkozóján?

2004.04.08

Addig üsd a vasat, amíg meleg! Ez lehetett volna a mottója annak a rendkívüli sajtótájékoztatónak, amit csütörtökön kora délután tartott a Fidesz MPP helyi szervezete a Városháza előtti térre áthelyezett nemzeti petíciós pult előtt Sági József, Gyimesi József és Rettegi Attila részvételével.

Új webbolt indult az ALON-on

2004.04.06

Mától új színfolttal gazdagodott a lapunk. Megnyitotta kapuit második internetes áruházunk, amelyet a szombathelyi H-Multimédia Kft.-vel működtetünk közösen. A kínálatban számítástechnikai és minőségi szórakoztató elektronikai eszközök szerepelnek.

Savaria Expo: Három a magyar igazság

2004.04.18

Immáron évek óta jellegzetesen jellegtelen a Savaria Expo, lánykori nevén a Szombathelyi Vásár. Az idén a helyzetet némileg javította a három hosszúnevű vásár és kiállítás összekapcsolása, illetve a mezőgazdasági termékek megjelenése. A kulturális színvonalat Szandi és a Barátok közt fémjelezte. Mi a nyitó és a zárónapon néztünk ki, keretes jelleggel.

Átadták az új szombathelyi mentőállomást

2004.04.15

Éppen száz éve, 1904 áprilisában indult meg városunkban a szervezett mentés. Az évfordulóra időzítve került felavatásra a szombathelyi új mentőállomás. A csütörtöki ünnepségen a régi és az új polgármester közösen vett át díjat a város nevében.

E-Magyarország pontok létesülnek Vas megyében is

2004.04.09

Életünk egyre több területére nyomul be az internet. Az IHM különböző pályázatain Vas megye az elmúlt hónapban több mint 140 millió forintot nyert, amely pénzekből leginkább nyilvános közösségi internet-hozzáférési pontok lesznek kialakítva. Ha jól számoltuk, 107 darab összesen.

Markó Péter a megye nemzetközi kapcsolatairól és az EU-csatlakozásról

2004.04.07

A megyei közgyűlés elnöke szerdai sajtótájékoztatóján a megye nemzetközi kapcsolatrendszeréről, a most megjelent Stájer Politikai Évkönyvről és néhány hatátmenti település EU-csatlakozással összefüggő rendezvényeiről beszélt.

Floriadae 2004 - Aki a virágot szereti…

2004.04.05

A Herman Ottó Szakképző Iskola idén ötödik alkalommal adott helyt a fiatal virágkötők szakmai versenyének. Fotóztunk sokat.

.