Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Online fordítói verseny az ALON-on

2003.10.30

Egyéves ingyenes Newsweek előfizetéseket és egy sor egyéb hasznos angol holmit sorsolunk ki a január végéig tartó fordítói versenyen, amelyet több komoly partner együttműködésével indítunk útjára. Kattintson, fordítson, szóljon gyerekének, unokaöccsének, unokaöccse gyerekének.

Október 23. Ünnep az esőben

2003.10.24

A metsző hideg és a szűnni nem akaró eső ellenére több száz érdeklődő jelenlétében békésen zajlott le az idei október 23-i ünnepség Szombathelyen. Díszszázad, fúvósok, műsor és beszédek.

Pályainfo 2003: Oktatási tükör

2003.10.19

Az előző évekhez hasonló pezsgés és látogatottság jellemezte a VI. Pályaválasztási és képzési kiállítást. Az oktatásban történő radikális átalakulások biztos jele, hogy idén először a három szombathelyi elitgimnázium nem képviseltette magát a rendezvényen.

KulTurné 2003 Oladon: A 80-as évek megidézése Traubisodával, Sziámi-koncerttel, retrobüfével

2003.10.12

A Budapesti Eleven Csoport és az Oladi Művelődési Központ az év egyik legérdekesebbnek tűnő rendezvényét prezentálja október 24-én. Feledésnek indult zene, irodalom, film és életforma elevenedik meg újra. Akik még emlékeznek rá, azoknak azért, akik már nem, azoknak azért.

Lebuktak a zalai fűtermelők

2003.10.11

Egy kacorlaki testvérpár a község határában vadkendert termesztett. A rendőrség 62 kilogrammnyi marihuána alapanyagot gyűjtött be. Zalában néhány hete már volt egy hasonló ügy.

.