Napi horoszkóp 2018. szeptember 22. – Felfokozott érzelmek mentén

Horoszkóp minden napra

2018.09.22. 04:05

A Szűz ma lelkileg sérül, a Bak egy ellentétpárral küzd. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma egyszerre túl sok ember kéri a segítségedet, vagy tart igényt a figyelmedre, ami egyszerre hízelgő és fárasztó számodra. Nem tudsz mindenkinek egyszerre megfelelni, úgyhogy muszáj lesz szelektálnod, kivel foglalkozol és kivel nem. Aki kimarad, annak kérd a türelmét.  >> Az eheti horoszkópot itt találod.  A havi horoszkópod pedig itt találod!

Bika – napi horoszkóp

Ha egy közösségben feszültség van, annak előbb, vagy utóbb mindenki megissza a levét. A munkahelyeden, vagy a családodban most ketten nehezen jönnek ki egymással, ami folyamatosan rossz hangulatot teremt. Ha nem tudsz változtatni a helyzeten, maradj ki belőle. Csak így védheted meg magad.  >> Az eheti horoszkópot itt találod.  A havi horoszkópod pedig itt találod!

Ikrek – napi horoszkóp

Közted és egy rokon, vagy szomszéd között egyre csak nő a feszültség, ami nem sok jóra vezet, ha minden így marad. Lehet, hogy meg kellene fontolnod, hogy az eddigieknél kompromisszumkészebb legyél, mert így nem nyerhet egyikőtök sem. Ismered a mondást: okos enged, szamár szenved.  >> Az eheti horoszkópot itt találod.  A havi horoszkópod pedig itt találod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.