Napi horoszkóp 2018. szeptember 22. – Felfokozott érzelmek mentén

Horoszkóp minden napra

2018.09.22. 04:05

Mérleg – napi horoszkóp

 Ma, amikor elmondod a véleményed valamiről, érzékeny pontra tapinthatsz rá valakinél, amitől úgy érzed majd, mintha darázsfészekbe nyúltál volna. Talán belül megbánod, hogy így alakult, de ettől még nem kell visszahúzódnod. Ha úgy érzed, hogy igazad van, tarts ki az álláspontod mellett.  >> Az eheti horoszkópot itt találod.  A havi horoszkópod pedig itt találod!

Skorpió – napi horoszkóp

Partnered ma családi problémákkal küszködhet, ami azt eredményezi, hogy rád kevesebb ideje marad. Légy megértő és hagyd, hogy tegye, amit tennie kell. Hálás lesz neked azért a menedékért, amit utána nyújtasz számára lelkileg. Mert a család néha mindenkinek komoly terhet jelent.  >> Az eheti horoszkópot itt találod.  A havi horoszkópod pedig itt találod!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma minden összeesküdhet ellened, főleg ha a kommunikációról van szó. Talán nem működik majd a levelezések, vagy félreértelmezik a szavaidat, esetleg elérhetetlennek bizonyul valaki. Lehet, hogy vissza kell térned a személyes beszédre és jobban ügyelned kell arra, hogy világosan, érthetően fogalmazz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.