Heti horoszkóp 2018. szeptember 17. – szeptember 23. – Mindennek ára van

Horoszkóp minden hétre

2018.09.16. 19:00

A Bika fizethet a figyelmetlensége miatt, az Oroszlánból előbújik a lázadó természet. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele kiegyensúlyozott érzelmi állapotban telik számodra. Otthonodban is békesség és nyugalom honol és az élet minden területén zökkenőmentesen működnek a dolgok. Ezekben a napokban egy különleges személy különleges szerepet játszik majd az életed egy fontos területén.

A hét második felében szükséged lesz a gyors gondolkodási képességedre és a kompromisszumkészségedre. Egy döntés némi kockázattal jár majd számodra, de az eredménytől nagyon sokat várhatsz, így megéri az ezzel járó bizonytalanság. A hét végén jó alkalmad lesz arra, hogy megismerkedj valakivel, akivel már régóta szeretnél közelebbi kapcsolatba kerülni.

Bika – heti horoszkóp

A hét elején korlátokba ütközhetsz és összeütközésbe kerülhetsz valamely hatósággal, ami egy bírságot, vagy figyelmeztetést vonhat maga után. A figyelmetlenség, vagy a nemtörődömség általában mindenkinél előbb-utóbb valami bajt okoz és most ez téged is elérhet. Tanulj az esetből és próbáld meg a jövőben elkerülni az ilyesmit.

A hét második felében visszatér az egyensúly az életedbe és könnyű haladást ígér, bármibe is fogsz bele. Terveid másokat is érintenek, így nem szabad elfeledkezned az egyeztetésről sem, különben könnyen kerülhetsz légüres térbe és negatív környezetbe. A hét végén nem várt helyről érkezik segítséged.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.