Napi horoszkóp 2018. december 24. – Nincs kőbe vésve semmi

Horoszkóp minden napra

2018.12.24. 03:51

Az Ikrek ma technikai problémákkal küzdhet, a Bak azért lazítson is egy kicsit. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Energiád, kreativitásod ragyogást hoz az emberek életébe és ez ma különösen megmutatkozik. Bárki, aki kapcsolatba kerül veled, érzi, tudja, hogy különleges módon látod a világot. Megmutatkozik ez az általad teremtett hangulatban, az ajándékaidban és a külsőségekben is, mellyel ezekben a napokban megörvendezteted a környezetedet. >>> Ez a tökéletes karácsony a csillagjegyednek!

Bika – napi horoszkóp

Lelkiismeretes vagy és ez meglátszik mindenen, ami a kezed nyomát viseli. Ez az oka annak is, hogy a mai nap szinte tökéletesre sikerül. Vannak olyan dolgok viszont, amelyek feletted állnak és nem tudsz hatást gyakorolni rájuk. Ilyen egy esetleges betegség, melyre nem árt felkészülnöd az ünnepekre. Legyen otthon minden, a teljes repertoár! >>> Ez a tökéletes karácsony a csillagjegyednek!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma alapvetően minden rendben lesz, de számolnod kell néhány technikai problémával, amire jó, ha lélekben felkészülsz. A legvalószínűbb, hogy egy elektromos eszköz hibásodik meg, ami lehet telefon, vagy számítógép. A legjobb, amit tehetsz, hogy próbálsz nevetni ezen. Lehet, hogy ez lesz az eddigi legcsendesebb karácsonyod? >>> Ez a tökéletes karácsony a csillagjegyednek!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.