Napi horoszkóp 2018. december 24. – Nincs kőbe vésve semmi

Horoszkóp minden napra

2018.12.24. 03:51

Rák – napi horoszkóp

Legyen a mai nap számodra a megbékélés napja. Bármi is történt a múltban, bárki is sértett meg, boríts végre fátylat rá és tedd meg azt a bizonyos első lépést azzal, hogy boldog karácsonyt kívánsz annak, akivel feszült volt a viszonyod. Világítson rá a mai nap arra, hogy a szeretet erősebb, mint a harag és a sértettség. >>> Ez a tökéletes karácsony a csillagjegyednek!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma annyira lelkes és optimista a hangulatod, hogy ebből nem is lehet kizökkenteni. Még akkor sem, ha valami nem pontosan úgy sikerül, ahogyan szeretnéd. Jól gondolod! A karácsony nem attól tökéletes, hogy minden percre pontosan van szervezve és tökéletes az étel, hanem attól, hogy az asztal körül ülő emberek igazán szeretik egymást. >>> Ez a tökéletes karácsony a csillagjegyednek!

Szűz – napi horoszkóp

Ma sikeresen leszel úrrá a káoszon, pedig nem fog túl jól indulni a napod. Lehet, hogy egyszerre túl sok mindent próbálsz besűríteni néhány órába, így borítékolva van az időbeli csúszás. Na de hol van az leírva pontosan, hogy hány órakor kell megszólalni a csengőnek? >>> Ez a tökéletes karácsony a csillagjegyednek!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.