Napi horoszkóp 2018. december 24. – Nincs kőbe vésve semmi

Horoszkóp minden napra

2018.12.24. 03:51

Bak – napi horoszkóp

Ha egész nap teljes sebességen pörögsz és feszült vagy, pont az a része veszik el a karácsonynak, aminek a lényegének kellene lennie. Lazíts, lassíts és vond be a családot is minden munkafolyamatba. Lehet úgy is készülődni, hogy nem az órát nézzük közben. Mi van, ha egy órával később kerül az asztalra a vacsora? Ugye, hogy semmi! >>> Ez a tökéletes karácsony a csillagjegyednek!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma úgy érzed majd, hogy a világ tetején jársz! Élvezd a kilátást, a szerető családot és a csillogó szemeket körülötted. Az igazi boldogság nem a fa alatt van, hanem az asztal körül a kedélyes csevejben és az együttlétben. Persze te gondoskodtál ismét arról is, hogy a fa alja sem legyen üres. Nem is te lennél, ha nem így ettél volna. >>> Ez a tökéletes karácsony a csillagjegyednek!

Halak – napi horoszkóp

Te igazi álmodozó vagy és ezen a napon az ideális karácsonyi érzést keresed. Mint minden évben, most is mindent megteszel azért, hogy a körülötted lévők érezzék, mennyire szeret őket és kiteszel magadért minden téren. Ma megfejelheted az érzést még egy kis adalékkal. Pillants bele a naplódba és keresd meg az előző évek bejegyzéseit. Izgalmas szórakozás lesz! >>> Ez a tökéletes karácsony a csillagjegyednek!

.