Heti horoszkóp 2019. március 25. – március 31. – A váratlan izgalma

Horoszkóp minden hétre

2019.03.23. 17:28

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében nyitottságra és őszinteségre lesz szükséged, ha ki akarod használni azt a lehetőséget, amely előtted fog állni. Ezek a napok boldog izgalommal és várakozással telhetnek, melyet még az sem tud majd elrontani, hogy nem minden alakul majd úgy a pénzügyeid terén, ahogyan szeretnéd.

A hét második felében meg kell győznöd valakit az igazadról és el kell hárítanod a veszélyt, hogy egy helyzetet, melynek részese vagy, hibásan ítéljenek meg. Harcodban azonban váratlan szövetségesre is lelhetsz, akivel ezután egy jövőbeli szép barátság körvonalai is kirajzolódhatnak most. >>> És ezt olvastad? Ez az 5 legfüggetlenebb csillagjegy.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében megismerkedhetsz valakivel, akivel kapcsolatban a jövő bármilyen verzióban elképzelhető. Mivel az illető különbözik szinte mindenkitől, akivel eddig kapcsolatod volt, könnyen lehet, hogy elsőre bizalmatlanul közelítesz hozzá. Ha viszont később kellő nyitottsággal közelítesz hozzá, egy érdekes és izgalmas kapcsolat várhat rád.

A hét második felében a napjaidban hangsúlyosabb szerepet kap a felkészülés és a pihenés. Ha teheted, húzódj vissza egy kicsit a nagyobb társaságtól és töltsd el ezeket a napokat a szűkebben vett szeretteiddel, vagy akár egyedül. Szükséged lesz egy kis feltöltődésre, mert komoly kihívások várnak rád a közeljövőben. >>> És ezt olvastad? Ez az 5 legfüggetlenebb csillagjegy.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.