Heti horoszkóp 2019. március 25. – március 31. – A váratlan izgalma

Horoszkóp minden hétre

2019.03.23. 17:28

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első napjaiban egy régi ismerős, vagy talán egy barát új arcát mutatja meg számodra, ez az arc azonban nem olyan lesz, amelyet te el tudnál hosszabb távon fogadni. Most gazdagabb lehetsz egy tapasztalattal és egy időre legalábbis, talán szegényebb egy jó baráttal. Ne feledd azonban, hogy az idő gyakran minden bajra gyógyír és talán ez erre az esetre is igaz lesz.

A hét második felében egy családtagod számára kell támogatást nyújtanod ez azonban rád is terápiás hatással lehet. Néha másokon keresztül ismerjük meg önmagunkat és kapunk választ a kérdéseinkre. Szakíts most időt arra, hogy helyreálljon a belső nyugalmad és egyensúlyod. Mindezt a legjobban azzal teheted meg, ha most minél több időt töltesz el a természetben. >>> És ezt olvastad? Ez az 5 legfüggetlenebb csillagjegy.

Halak – heti horoszkóp

A hét első fele izgalmas változásokat hozhat az életed több területén is. A szakmai siker most olyan helyről érkezik, ahonnan nem számítottál rá, de a magánéletedben is történhet valami váratlan. Ezek a napok jó alkalmat adnak a kísérletezésre mind a munkában, mind pedig a magánéletben. Dolgozzon a fantáziád!

A hét végén egy meghívás, vagy rendezvény vár rád és ez jó alkalom lesz arra, hogy olyanokkal is találkozz, akivel a hétköznapokban erre nincs mindig lehetőséged. Ezek a napok a családról, a barátokról, az ünneplésről és a szórakozásról szóljanak és egy kis időre próbáld meg kizárni a gondolataidból a hétköznapok feszültségét. >>> És ezt olvastad? Ez az 5 legfüggetlenebb csillagjegy.

.