Heti horoszkóp 2019. március 25. – március 31. – A váratlan izgalma

Horoszkóp minden hétre

2019.03.23. 17:28

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében úgy érezheted, hogy szinte ellenállás nélkül valósul meg minden, amit elterveztél és ez igaz lehet nem csak a napi ügyekre, hanem a hosszú távú célokra is. Ráadásul a magánéletedben is jó irányba változnak a dolgok. Ha utazást tervezel a közeljövőben, akkor most kezdd el szervezni, nehogy elfogyjanak előled a legjobb ajánlatok.

A hét második felében támogatást kell nyújtanod valakinek, akinek az élete most nem a legsikeresebben alakul. A legjobban akkor teszed, ha jó tanáccsal, együttérzéssel segítesz, arra viszont azért ne vállalkozz, hogy felveszed a csónakodba és te evezel helyette ezután. >>> És ezt olvastad? Ez az 5 legfüggetlenebb csillagjegy.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében kapcsolatba kerülhetsz valami újjal és érdekessel. Ez jó alkalom arra, hogy egy kis színt vigyél a szürke hétköznapokba és megismerkedj olyan emberekkel, akik teljesen másképpen élnek és gondolkodnak, mint te. Itt az alkalom arra, hogy gyakorold egy kicsit az elfogadást és megismerj olyan véleményeket is, amelyek gyökeresen eltérnek a te életfelfogásodtól.

A hét második felében nagy szükséged lesz az önfegyelmedre ahhoz, ha ki akarsz maradni egy körülötted formálódó feszült helyzetből. Persze egyáltalán nem biztos, hogy ezt kell tenned. Néha vannak meccsek, amelyeket le kell játszani, különben később újra és újra előkerülnek majd. Egy tisztázó beszélgetés most talán hosszabb távon nyugalmat hoz. >>> És ezt olvastad? Ez az 5 legfüggetlenebb csillagjegy.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.