Heti horoszkóp 2019. március 25. – március 31. – A váratlan izgalma

Horoszkóp minden hétre

2019.03.23. 17:28

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében bármennyire is elfoglalt lennél, muszáj lesz időt és energiát szánnod a családodra, a magánéletedre. Talán egy kapcsolati probléma okoz feszültséget körülötted, vagy valaki a szeretteid közül támogatásra szorul, de az biztosnak látszik, hogy tevékenyen rész kell venned a körülötted lévő konfliktusokban. Tedd oda magadat és állítsd helyre a nyugalmat magad körül.

A hét második felének programját egy munkahelyi, társadalmi, vagy kulturális esemény határozhatja meg, melyen talán nem csak egyszerű látogatóként veszel részt. Ha számot kell adnod valamiről, vagy előadóként jelensz meg, adj bele mindent, mert most komoly hatással leszel másokra és a saját sorsodra is, azzal, amit mondasz, vagy teszel. >>> És ezt olvastad? Ez az 5 legfüggetlenebb csillagjegy.

 

Bak – heti horoszkóp

A hét első napjaiban bármennyire is eltervezed a napjaidat, a körülötted sorozatosan előforduló váratlan események állandóan felülírják a programjaidat. Fogadd el ezt a helyzetet és inkább várd mosolyogva a váratlant még egy egyszerű rutinszerű esemény során is, mint egy bevásárlás. Könnyen lehet amúgy, hogy a váratlan nem egy bosszús helyzetet, hanem épen a szerencsét hozza meg számodra.

A hét végén szinte semmi sem tudja majd elrontani a remek hangulatodat, pedig erre a szerepre lesz majd jelentkező a környezetedben. Minden azon múlik majd, hogy mennyire veszed komolyan a dolgokat. Ezekben a napokban valaki tanácsot kérhet tőled főleg magánéleti kérdésekben. Légy óvatos azzal, amit mondasz neki, nehogy utóbb te legyél a felelős, ha valami nem jól alakul. >>> És ezt olvastad? Ez az 5 legfüggetlenebb csillagjegy.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.