Pénzügyi horoszkóp 2019. május

2019.04.25. 19:15

A Bika életében egy korszak végérvényesen lezárul, a Skorpió remekül érzi magát a bőrében. Májusi pénzügyi horoszkóp.

Kos – pénzügyi horoszkóp

Csak elegendő ismerettel vállalj el bizonyos feladatokat, mert az esetleges sikertelenséget kudarcként élheted meg és ez nem tenne jót önbizalmadnak. Ha új lehetőségeket keresel, járj nyitott szemmel, mert most rátalálhatsz. Munkahelyeden remek ideiglenes megoldásokat találhatsz azokra a feladatokra, melyeket nem szeretnél elvégezni, de ne feledd, ezek csak ideig-óráig oldják meg a problémáidat. Pénzügyeid terén fordulat várható.

Bika – pénzügyi horoszkóp

Egy korszak végérvényesen lezárul, de itt az idő, muszáj elengedni, bármennyire is fáj. Most tartózkodj a túlzott őszinteségtől munkahelyeden. Mielőtt bárkinek is információval szolgálnál, gondold végig micsoda lavinát indíthatsz mindezzel el, ha kikotyogod. Megéri? Pénzügyi helyzeted most nem alakul túl rózsásan, lehetséges, hogy ideiglenesen le kell mondanod néhány dolgokról. De ne aggódj, nem sokáig!

Ikrek – pénzügyi horoszkóp  

Ha héten nem adod meg szervezetednek azt, ami jár, akkor kimerülhetsz Egy kis alvás, pihenés hangulatodnak is jót tesz, kevésbé leszel feszült, ingerült. Vedd figyelembe szervezeted jelzéseit. Anyagiak sajnos most nem jeleznek jót, kiadásaid is inkább növekednek. Bankszámládon is napról-napra csökkent az egyenleg. Légy résen, óvatosan a költekezésekkel! Légy türelmes! Hamarosan extra pénz áll a házhoz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.