Pénzügyi horoszkóp 2019. május

2019.04.25. 19:15

Rák – pénzügyi horoszkóp

Anyagi biztonságod mindennél fontosabb. Itt az ideje, hogy készíts egy szigorú költségvetést, hogy lásd, hol lehet még szorítani ezen, úgy, hogy szeretteid mindezt ne vegyék észre. A héten fizikailag aktívnak érzed magad, de azért mégis előfordul, hogy napközben képtelen vagy huzamosabb ideig koncentrálni. Ilyenkor menj ki a szabadba, szippants nagyokat a friss levegőből. Egy jó ötlettel most lendíthetsz a pénzügyeiden is. Erre kell a pihent agy!

Oroszlán – pénzügyi horoszkóp

Csendes napok jönnek, így most gyűjts erőt az elkövetkező hetekre. Az utóbbi időben sokat voltál közösségben, de itt az ideje, hogy megmutasd, mit tudsz valójában a munkádban. Egy biztos:  semmi nem vezet eredményre, ha másnak mutatod magad, mint amilyen valójában vagy. Ha munkahelyet szeretnél változtatni, olyan barátnak, rokonnak szólj, aki sok embert ismer és tudod, hogy segíthet. Van előtted lehetőség épp elég.

Szűz – pénzügyi horoszkóp

Mindig is anyagi biztonságra törekszel, a héten ez még inkább előtérbe kerül. De ne feledd, nem minden áron. A függetlenségedet nem szabad feladnod, semmiképp se rendeld alá magad másoknak, még szeretteidnek se. Ne hagyd, hogy kihasználjanak. Pénzügyek terén nem ez a hét lesz, amikor nagy változások következnek be, de a jelek nem rosszak!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.