Pénzügyi horoszkóp 2019. május

2019.04.25. 19:15

Bak – pénzügyi horoszkóp

Valamilyen visszatérítés formájában bankszámládra váratlan bevétel érkezhet. De ne rohanj azonnal elkölteni, tedd félre későbbre, jól jöhet még. Rengeteg teendő vár, azt sem tudod, melyikkel kezd, úgy érzed napi 24 óra nem lesz mindenre elég. Ha folyamatosan időhiányban szenvedsz, lassíts, nehogy párkapcsolatod bánja. Tervezz hosszú távra most.

Vízöntő – pénzügyi horoszkóp

Itt az ideje egy kis kényeztetésnek, ha nem így teszel, csak dúl-fúlsz magadban. Egy kis szaunázás vagy pezsgőfürdőzést követően meglásd, remekül érzed majd magad a bőrödben. Környezetedben nyugodt, feszültségmentes időszak következik. Befektetéseid is jó irányba mozdulnak, de várd ki türelemmel, mert még néhány hét, esetleg hónap és jelentős nyereséget profitálhatsz.

Halak – pénzügyi horoszkóp

Jól válaszd meg kivel üzletelsz, légy kellően körültekintő, bár megérzéseid általában jól sülnek el. Az időhiány most már állandósul, a hónapban még inkább úgy érzed, hogy összecsapnak fejed felett a hullámok, semmire sem jut igazán elég időd. A rengeteg tennivaló lehet, hogy már testi tüneteket is produkál, állandó hátfájást érzel. Pénzügyi helyzeted miatt nincs miért aggódnod, még némi plusz bevételre is számíthatsz. De a kiadásokkal csak óvatosan, mert ha rászednek, nem igazán tudsz kinél reklamálni.

.