Pénzügyi horoszkóp 2019. május

2019.04.25. 19:15

Mérleg – pénzügyi horoszkóp

Továbbra se várj el túl sokat embertársaidtól, mert mint mindig, most is rádöbbensz arra, hogy túl magasra tetted a lécet, amit képtelenség átvinni. Így csalódás sem érhet. Kiadásaid némileg megemelkedhetnek a héten, de aggodalomra semmi ok. A héten akár még egy kis könnyelműség is beleférhet, ez lehet egy új csinos ruhadarab.

Skorpió – pénzügyi horoszkóp

Munkahelyeden most biztonságban érzed magad. Remekül érzed magad a bőrödben, humoroddal mindenkit lehengerelsz. Magbiztosságodat nem mindenki veszi jó néven, előkerülnek irigyeid is, akik megpróbálnak keresztbe tenni. De ne aggódj, kevesek hozzá, te két lábbal állsz a földön. Pénzügyek terén viszont nem árt egy kis óvatosság. A hónapban lehet, hogy szíved szerint többet költenél, mint amennyit megengedhetnél magadnak, de légy körültekintő és mindig számolj!

Nyilas – pénzügyi horoszkóp

Az elmúlt időszakban testileg, lelkileg feltöltődtél. Ez nagyon fontos, hiszen sok munka vár rád hamarosan. Ne hagyd, hogy a munkahelyi lehangoltság nálad is eluralkodjon. Anyagi helyzeted sajnos még nem alakul túl fényesen, de most kell előkészítened a jövőt. Most alapozod meg a jövőbeli bevételeidet. Hamarosn bekopogtat az ajtódon egy lehetőség.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.