Napi horoszkóp 2019. május 3. – Csábítás és kísértés

Horoszkóp minden napra

2019.05.03. 03:47

Az Oroszlán ma legyen óvatos a hallott pletykákkal, a Halak ne akarjon annyira megfelelni mindenkinek. Napi horoszkóp.

Kos - napi horoszkóp

Ma valaki, aki családi problémával küzd, hozzád fordul támogatásért, vagy segítségért. Légy jó hallgatóság és próbálj megértően viszonyulni hozzá, de maradj objektív is. Ha azt látod, hogy nagyon egyoldalúan látja a kérdést, vezesd rá arra, hogy talán nem vett minden szempontot eléggé figyelembe. De ami a legfontosabb, hogy kerüld el az állásfoglalást. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Bika - napi horoszkóp

Ma légy nagyon figyelmes, amikor egy feladatodról olvasol, vagy hallgatsz egy ismertetőt. A figyelmed ugyanis eléggé szelektíven működhet, így elkerülheti néhány alapvető részlet, ami hibához vezethet. Inkább olvass el mindent kétszer, vagy kérdezz vissza, ha valami nem világos, mint hogy azután hibás úton indulj el és később korrigálni kelljen mindent. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Ikrek - napi horoszkóp

Ma túlságosan romantikus hangulatban leszel ahhoz, hogy helyes ítélj meg bárkit, aki a szívedhez közel áll. Mindez olyan valakire is igaz lehet, akit csak nemrég, esetleg pont ma ismertél meg. Hajlamos vagy arra ugyanis, hogy az, amit a szíved diktál, elhomályosítja benned az éleslátást és az objektivitást. Néhány dologra érdemes lenne holnap is visszatérned. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.