Napi horoszkóp 2019. május 3. – Csábítás és kísértés

Horoszkóp minden napra

2019.05.03. 03:47

Rák - napi horoszkóp

Ha valamiről úgy érzed, kell neked, akkor néha hirtelen eltűnik belőled az éleslátás és az objektivitás. Ilyenkor hajlamos lehetsz meggondolatlanul dönteni és indokolatlanul drágán vásárolni. Különösen ma kellene ügyelned erre úgy, hogy mielőtt rárepülnél a célpontodra, gondolkodj és mérlegelj pár percet. Tényleg kell ez neked ennyiért, vagy hajlandó lennél várni egy kedvezőbb alkalomra? >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Oroszlán - napi horoszkóp

Ma zárd ki a gondolataidból a pletykákat, melyeket hallasz, legalábbis ne adj hitelt nekik. Bármilyen hihetőnek hangzik ugyanis, a mai bomba hír, a valóságalapja igen erősen megkérdőjelezhető lehet. Ha pedig mélyebben belegondolsz, egyéb furcsaságokra figyelmes lehetsz. Várj, amíg letisztulnak a dolgok! >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Szűz - napi horoszkóp

Ma egy csábító ajánlattal találkozhatsz, ami pont egybevág a vágyaiddal. Talán egy tervezett utazás, vagy egy luxustárgy megvásárlása kísért meg most és talán még az is megfordul a fejedben, hogy erőn felül belevágj a dologba. Ha tényleg ennyire akarod, ne állj ellen, de előtte számold ki azt is, miről kell lemondanod ennek érdekében. Ha megéri, akkor rajta! >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.