Napi horoszkóp 2019. május 3. – Csábítás és kísértés

Horoszkóp minden napra

2019.05.03. 03:47

Mérleg - napi horoszkóp

Ma egy kis érzelmi zűrzavarba kerülhetsz és elveszítheted az objektivitásodat is egy időre. Talán nagyon szeretnél valamit elérni és úgy érzed, senki nem ért meg, de az is lehet, hogy a lehetőségeid korlátozottak. Nem lesz csoda, ha ma valakit megsértesz, mivel a türelmetlenségedet nagyon nehéz lehet palástolnod. Próbálj időt kérni és megnyugodni. Holnap megkezdheted az esetleges kármentést is. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Skorpió - napi horoszkóp

Ma olyan szellemi szinteket üthetsz meg, amelyeket talán még soha. Elméd most kiváló hatékonysággal működik, felkészültnek és pengének érzed magadat. Ha mostanában vizsgáznod kell, vagy bármilyen formában számot kell adnod a tudásodról, akkor remek pozícióból indulhatsz neki. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Nyilas - napi horoszkóp

Ma elfoghat a kétség egy hozzád közelálló személlyel kapcsolatban. Vajon megbízhatsz benne? Rábízhatod magadat? Ha ezek a gondolatok felmerülnek benned, annak mindig oka van, de ezt nem feltétlenül benne kell keresned. Lehet, hogy az ok te magad vagy. A jó hír viszont az, hogy egy őszinte beszélgetéssel helyre tehető minden. Ne félj tőle! >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.