Napi horoszkóp 2019. július 28. – Hátsó szándékok, kimondott igazságok

Horoszkóp minden napra

2019.07.28. 03:47

A Szűz ma nagyon ügyeljen arra, mit ad ki magáról, a Mérleg legyen óvatos a kéretlen tanáccsal. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Könnyen elképzelhető, hogy ma erős ellenállásba ütközöl és még arra is van esély, hogy valaki egyenesen a szíved közepébe talál egy megjegyzésével. Ha úgy érzed, hogy mindebben van némi igazsága az illetőnek, akkor gondolkodj el rajta, ha pedig semmi köze a valósághoz, akkor ne is törődj vele. Mindkét esetben azonban fontos lenne, hogy őrizd meg a hidegvéredet. >>> És már itt a jövő heti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Ma ügyelned kellene az ösztönös reakcióidra, mivel könnyedén kijöhetsz a sodrodból, főleg, ha valaki nem illendően szól hozzád. Tedd félre most az alaptermészetedet és első körben hagyd futni az illetőt. Ha úgy tetszik, mosolyogva kegyelmezz meg neki. Ha viszont mindezek ellenére sem tágít, mutasd meg neki, hogy egy Bikával kár huzakodnia. >>> És már itt a jövő heti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma olyan helyzet adódik, melyben lehetőséged lesz több embernek is a kedvében járni úgy, hogy közben te is jól érzed magadat. Tedd meg, kelts jó benyomást és meg fogod látni, mindennek hamarosan meg is lesz a hozadéka. Az ilyen embert ugyanis, mint te, nagyon sokan szeretik. >>> És már itt a jövő heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.