Napi horoszkóp 2019. július 28. – Hátsó szándékok, kimondott igazságok

Horoszkóp minden napra

2019.07.28. 03:47

Mérleg – napi horoszkóp

Bízz ma önmagadban, a megérzéseidben, de légy óvatos azzal, aki kéretlen tanácsod ad egy ügyben, mert könnyen lehet, hogy hátsó szándékkal közeledik hozzád. Hallgasd meg, raktározd el a tőle kapott információt, de ne ez legyen az egyetlen forrás, amelyből tájékozódsz. Lesz ott még valami, ami nem szabad, hogy elkerülje a figyelmedet. >>> És már itt a jövő heti horoszkóp is!

Skorpió – napi horoszkóp

Vannak kapcsolataid, melyek valójában már nem is igazán működnek, mégis a megszokás, vagy talán a lustaság egyben tartja őket. De vajon van értelme az életed egy részét olyasmire áldozni, amely sem neked, sem a másiknak nem igazán hoz már semmit? Talán itt az ideje elengedni és megszakítani az ilyen viszonyt és teret adni valami újnak az életedben, legyen az egy barátság, vagy akár egy párkapcsolat. >>> És már itt a jövő heti horoszkóp is!

Nyilas – napi horoszkóp

Ahhoz, hogy igazán át tudd magadat adni egy kapcsolatnak, neked arra van szükséged, hogy érezd legbelül azt a bizonyos pluszt, amitől mindez nem csak egy szimpla ismeretség. Ma felismerheted, hogy valakivel ez az érzés már egy ideje nincs meg és talán már esély sincsen arra, hogy újraéledjen. Ha pedig így van, el kell engedni a dolgot. Talán pont ma lesz a napja, hogy kimondod a varázsszót. >>> És már itt a jövő heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.