Napi horoszkóp 2019. július 28. – Hátsó szándékok, kimondott igazságok

Horoszkóp minden napra

2019.07.28. 03:47

Rák – napi horoszkóp

Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor el kellene fedned a valódi érzelmeidet és igyekezned kellene olyan döntést meghozni racionális, vagy anyagi érdekből, amely ellentétes azzal, amit a szíved diktál. A kérdés csak az, hogy egy ilyen döntés következményeit később is tudod-e vállalni, vagy inkább maradsz önmagad és hagyod az egészet. >>> És már itt a jövő heti horoszkóp is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Képes vagy arra, hogy pusztán gyakorlatias szempontok alapján értékelj egy dolgot és ennek megfelelő döntéseket hozz, de ma nagyon erős érzelmek törhetnek fel benned egy ügyben, ami megnehezíti egy döntés ilyen szemszögből való értékelését. Ha most csak a szívedre hallgatsz, elesel egy lehetőségtől, vagy bevételtől, de a közérzeted biztosan jobb lesz. Rajtad áll a döntés. >>> És már itt a jövő heti horoszkóp is!

Szűz – napi horoszkóp

Ma nagyon ügyelj arra, hogy milyen információt adsz ki magadról, vagy egy harmadik személyről egy beszélgetésben, mert nem tudhatod, hogy a hír milyen gyorsan jut el avatatlan fülekbe. Talán sokkal hamarabb, mint gondolod. Vannak emberek körülötted, akik örülnének, ha támadási felületet találnának rajtad. Ne könnyítsd meg a dolgukat. >>> És már itt a jövő heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.