Napi horoszkóp 2019. július 5. – Feszültségek

Horoszkóp minden napra

2019.07.05. 03:45

A Kos ma erős véleményekkel találkozik szembe, a Nyilas nehezen tud ma higgadt maradni. napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma erős véleményekkel kerülsz szembe és lehet, hogy jobb, okosabb lenne, ha teret adnál nekik. Hagyd, hogy mások is hallassák a hangjukat és érezzék, hogy érvényesülnek, érvényesülhetnek veled szemben. Értékelni fogják a türelmedet és a toleráns viselkedésedet. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp is!  >>> Itt meg a heti horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

Ma, ha olyan helyzet adódik, hogy erre alkalmad lesz, add át a gyeplőt valaki másnak és hagyd, hogy ő irányítsa körülötted az eseményeket. Meg fogod látni, hogy az is kényelmes és főleg pihentető tud lenni, ha csak egy utas vagy a csónakban, ilyenkor ugyanis nem a te felelősséged, hogy merre is az irány.  >>> Itt a júliusi havi horoszkóp is!  >>> Itt meg a heti horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma úgy érezheted magadat, mint egy zsonglőr, aki felé mindenhonnan repülnek a tányérok és neki az összeset meg kell tartania, miközben még a lépteire is figyelnie kell. Koncentrálj arra, hogy lehetőleg egy se törjön össze, ha pedig nem megy, néhányat dobj át valaki másnak a kezébe. Zsonglőrködjön azokkal egy kicsit most ő.  >>> Itt a júliusi havi horoszkóp is!  >>> Itt meg a heti horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.